Τα ντέρμπι Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λάτσιο – Ρόμα είναι το «φιλέτο» στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, το παιχνίδι Λίβερπουλ – Γιουνάιτεντ (σήμερα στο «Ανφιλντ», 14.45, NS1) έχει χαρακτηριστεί ως το απόλυτο ντέρμπι. Κένι Νταλγκλίς και σερ Αλεξ Φέργκιουσον θα βρεθούν για άλλη μια φορά αντίπαλοι με τον τεχνικό της Λίβερπουλ να είναι νικητής πέρυσι, όταν η Λίβερπουλ νίκησε 3-1 (χατ-τρικ ο Κάιτ). Στη Λίβερπουλ αναμένεται να περιληφθεί στην αρχική ενδεκάδα ύστερα από επτά μήνες (στα τελευταία τρία ματς αγωνιζόταν λίγα λεπτά) ο αρχηγός Στίβεν Τζέραρντ, ενώ στη Γιουνάιτεντ επιστρέφει ο Ρούνι.

Σε άλλα σημερινά ματς, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Αστον Βίλα (17.00, NS1), η Τσέλσι την Εβερτον (19.30, NS2), ενώ αύριο, η Αρσεναλ τη Σάντερλαντ (15.30, NS1).

ΙΤΑΛΙΑ

Σούπερ ματς, στην 6η αγωνιστική, με τη Λάτσιο του Τζιμπρίλ Σισέ να αντιμετωπίζει αύριο τη Ρόμα (21.45, OTE Sport2) στο ντέρμπι της ιταλικής πρωτεύουσας. Η Ρόμα έχει μια σημαντική απουσία, αφού δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού ο αρχηγός Φραντσέσκο Τότι. Στη Λάτσιο ο Κλόζε ξεπέρασε ένα πρόβλημα τραυματισμού και θα αγωνιστεί.

Σε άλλα ματς, η Νάπολι αντιμετωπίζει απόψε την Πάρμα (21.45, OTE, sport3) και η Μίλαν την Παλέρμο (21.45, OTE Sport2). Αύριο, η Γιουβέντους αγωνίζεται στη Βερόνα με την Κιέβο (16.00, OTE Sport3).

ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ αγωνίζονται εντός έδρας στην 7η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται απόψε στο «Καμπ Νου» τη Σανταντέρ (21.00, OTE Sport1), ενώ η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει νωρίτερα στο «Μπερναμπέου» την εξαιρετική έως τώρα Μπέτις. Σπουδαίο παιχνίδι αύριο, με την (επίσης πολύ καλή) Λεβάντε, να υποδέχεται τη Μάλαγα (19.00, OTE, Sport1)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η πρωτοπόρος Μπάγερν υποδέχεται σήμερα τη Χέρτα στην 9η αγωνιστική (16.30, OTE Sport2), ενώ την ίδια ώρα η Γκλάντμπαχ αντιμετωπίζει τη Λεβερκούζεν (16.30, ΟΤΕ, Sport3).