Ο ΝΟ Χίου νίκησε 5-4 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο εφετινό ντέρμπι στην Α1 πόλο (2η αγωνιστική). «Αυτή η νίκη δεν πρόκειται να κρίνει κάτι, απλά μας δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια» είπε ο προπονητής του ΝΟ Χίου Βαγγέλης Ρούπακας, ο οποίος δεν είχε στη διάθεσή του τους τραυματίες Χατζηθεοδώρου και Χατζηδάκη. Οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν με 5-2 στην τρίτη περίοδο, ο Παναθηναϊκός αντέδρασε μειώνοντας σε 5-4, αλλά ο Καραμπέτσος, στη συνέχεια, είχε αποτελεσματικές επεμβάσεις: «Είχαμε άσχημο ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (2/10). Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο δυνατό ματς στο πρωτάθλημα. Ομως είμαστε ακόμα στην αρχή, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας» είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Τσόκας.

Στο ΟΑΚΑ ήταν περισσότεροι από χίλιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Δύο λεπτά πριν από το τέλος, το ματς διακόπηκε για λίγο λόγω ρίψης αντικειμένων. Πάντως, οι Πράσινοι γκρίνιαξαν για τα σφυρίγματα των διαιτητών.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γ. Αφρουδάκης, Ζ. Αφρουδάκης, Κομάντινα, Κοκκινάκης.

ΝΟΧ: Θεοδωρόπουλος 3, Γ. Φουντούλης, Γαβαλάς.

Ο Ολυμπιακός κράτησε το «μηδέν» στην άμυνα και νίκησε 11-0 στον Πειραιά το Π. Φάληρο (Ι. Φουντούλης, Μπλάνης από 3), ενώ η Βουλιαγμένη επικράτησε στην έδρα της επίσης εύκολα (14-5) του ΝΟ Αργοστολίου (Χρ. Αφρουδάκης 3).

Δεύτερη νίκη και για τον ΝΟ Πάτρας ο οποίος επικράτησε 11-9 εκτός έδρας του ΝΟ Καλαμακίου (Κοντάκος 5 – Σάντα 3). Ο Πανιώνιος, ανέβασε ταχύτητα στην τρίτη περίοδο και νίκησε 12-7 το ΝΟ Χανίων (Μιμίδης 4). Τέλος, ο ΠΑΟΚ νίκησε στην Πτολεμαΐδα τον Εθνικό 10-3 (Μέρφι 4).