Πρόκειται για εθελοντές – μαραθωνοδρόμους που στηρίζουν τον Ξενώνα και τις άλλες δράσεις του Συλλόγου Γονιών Παιδιών Με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» και διαδίδουν το μήνυμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μέσω μιας κατηγορίας παιδιών που δίνουν το δικό τους αγώνα καθημερινά.

ΟμαραθώνιοςτηςΕυρασίαςδιεξάγεται αυτή την Κυριακή και η ομάδα της Φλόγας θα τρέξει στο Βόσπορο –στην απόσταση των 15 χιλιομέτρων –μαζί με Τούρκους δρομείς μαραθωνοδρόμους της φιλανθρωπικής οργάνωσηςAdim Adim.

Με τη φανέλα της Φλόγαςκαι για τα παιδιά που κάνουν χημειοθεραπεία και φιλοξενούνται στον Ξενώνα, στο Γουδή,τρέχουν οι Σκέντζος Γιώργος, Σκέντζος Ανδρέας, Θανάσης Τσόπελας, Πιπέρης Βασίλης και Διακουμάκος Παύλος.

Όμως οι μαραθωνοδρόμοι της Φλόγας δε σταματούν να …τρέχουν:

Την ίδια ημέρα στο Μαραθώνιο του Άμστερνταμ τρέχει με τη «Φλόγα» στην καρδιά ο Δημήτρης Καλλιμάνης.

Επίσης, μέλη της ομάδας των μαραθωνοδρόμων της «Φλόγας» .. αγωνίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο στον αγώνα του «Παρθένου Δάσους» στο Παρανέστιτης Δράμας στον αγώνα 110 χλμ και 35 χιλιομέτρων αντίστοιχα – είναιοι κυρίες Ζήνια Σανούδου, Άντζυ Τερζήκαι Ντέμη Ξυλά και οι κύριοι Παναγιώτης Μπαφίτης, Μπάμπης Καλαιτζής, Κουρνούτος Κώσταςκ.α.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο έτρεξε με τη φανέλα της Φλόγας στο Μαραθώνιο του

Novi Sad της Σερβίας ο Μεσδανίτης Βάϊος που διακρίθηκε στην ηλικιακή του κατηγορία, ενώ, να θυμίσουμε ότι στο Σούπερ Μαραθώνιο«Σπάρταθλο»(Αθήνα- Σπάρτη)έτρεξε και τερμάτισε η μαραθωνοδρόμος της ίδιας ομάδας των εθελοντών μας, η Σοφία Κασίμη.