Αύριο ο Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθεί, κατά σειρά, με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, την υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Αννα Διαμαντοπούλου, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη, τον υπουργό Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη, και τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση.

Στις συναντήσεις θα συζητηθούν θέματα των υπουργείων, στο πλαίσιο της παρακολούθησης και υλοποίησης του κυβερνητικού προγράμματος.

Με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρόμπαϊ θα συναντηθεί το πρωί της Πέμπτης και για το σκοπό αυτό θα μεταβεί στις Βρυξέλλες. Παράλληλα, εντείνονται οι διαβουλεύσεις στην ευρωζώνη για την κρίση χρέους και την κατάσταση της Ελλάδας.

Όπως ανακοίνωσε το πρωθυπουργικό γραφείο, οι κύριοι Παπανδρέου και Ρόμπαϊ συζήτησαν κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία τις εξελίξεις στην ΕΕ και στην ευρωζώνη, καθώς και θέματα που αφορούν στην Ελλάδα και την ελληνική οικονομία.

Εν τω μεταξύ, την Ελλάδα θα επισκεφθεί τον Δεκέμβριο ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ θα συναντηθεί στις 5 Δεκεμβρίου με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και με τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.