Ο κ. Γιώργος Καμίνης δηλώνει έτοιμος να συμβάλλει σε κάθε κίνηση προς την κατεύθυνση αυτή.

«Έχω τη βάσιμη πεποίθηση ότι η συντριπτική πλειονότητα των αιρετών στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης συμμερίζεται την αγωνία σας για τη σοβαρή εργασιακή ανασφάλεια που προκαλούν στους εργαζόμενους τα προσφάτως εξαγγελθέντα μέτρα περί ενιαίου μισθολογίου, νέου μισθολογίου και εργασιακής εφεδρείας» αναφέρει ο κ. Καμίνης στην επιστολή του προς τον κ. Χιωτάκη και υπογραμμίζει:

«Ωστόσο, η θεσμική συμπαράστασή μας προς τα προβλήματα των εργαζομένων στους οργανισμούς ΟΤΑ, δεν επιτρέπεται να αντιβαίνει σε θεμελιώδη καθήκοντα που μας επιβάλλει το λειτούργημά μας, πρώτο δε μεταξύ των καθηκόντων αυτών είναι η προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Επιτρέψτε μου να υπογραμμίσω το γεγονός ότι, ως πρόεδρος του ΕΣΔΚΝΑ, βαρύνεστε εσείς ο ίδιος με ειδικό και εντονότερο καθήκον μέριμνας για την υγεία των κατοίκων του Λεκανοπεδίου, καθώς είστε ο υπεύθυνος για την εύρυθμη λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής. Μέριμνα, η οποία δεν επιτρέπεται να υποχωρεί έναντι των «πολιτικών δεσμεύσεών» σας, τις οποίες επικαλείσθε στο από 7/10/2011 δελτίο τύπου που εκδώσατε.

Ελπίζω ότι, θα λάβετε σοβαρά υπόψη τις επισημάνσεις μου και σας βεβαιώνω ότι, είμαι αρωγός και πρόθυμος να συμβάλω σε κάθε σοβαρή προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων του Λεκανοπεδίου».