Να αναλάβουν τις ευθύνες τους και τις αποφάσεις που οφείλουν να λάβουν για το καλό του Παναθηναϊκού ζήτησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου από τους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ. Αυτός ήταν ο λόγος που μετατέθηκε για τη γενική συνέλευση στις 17 του μηνός η απόφαση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος της επενδυτικής συμβουλευτικής εταιρείας Arboris Capital. Αν δεν υπάρξει απαρτία, δύο μέρες αργότερα, δηλαδή στις 19 Οκτωβρίου, θα ξανασυγκληθεί ΔΣ με τα μέλη να έχουν ήδη δεσμευτεί ότι θα αρχίσουν τις διαδικασίες εύρεσης επενδυτή μέσω της εταιρείας που έχει βάση το Αμπου Ντάμπι.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με επιστολή που είχαν στείλει οι δικηγόροι του έθετε το πλαίσιο στο οποίο θα έπρεπε να κινηθούν οι συζητήσεις με την Arboris.

Σημαντικότεροι όροι οι δικλίδες ασφαλείας, η αποκλειστικότητα συγκεκριμένων επενδυτών και το χρονικό περιθώριο που θα πρέπει να μπει. Με αυτόν τον τρόπο έδειξε δηλαδή να είναι θετικός ώστε να βρεθεί μια λύση και να αποχωρήσει.

Παράλληλα, φαίνεται να μην έχει πρόβλημα με την απαίτηση της Arboris μια οικονομική εταιρεία να ελέγξει τα οικονομικά της ΠΑΕ.

Aντίθετα, αρνητικός στο ενδεχόμενο να εμπλακούν σε συζητήσεις με επενδυτική εταιρεία ήταν ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Θανάσης Γιαννακόπουλος.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ…

ΦΙΑΣΚΟ

Εκανε λόγο για «καραγκιοζιλίκια και κατάντια» και στη συνεδρίαση έθεσε ως παράδειγμα προς αποφυγήν αυτό που υπέστη η οικογένειά του στο μπάσκετ του ΠΑΟ! «Πάθαμε το ίδιο. Μας κορόιδεψαν και μετά τρέχαμε να βάλουμε λεφτά για να μην αποδυναμωθεί η ομάδα», ήταν το επιχείρημα του μετόχου, χωρίς όμως να προτείνει συγκεκριμένη λύση στο διοικητικό και οικονομικό πρόβλημα.

Συζητήθηκε το πριγκιπικό σίριαλ, με πολλά μέλη του ΔΣ και παλιούς ποδοσφαιριστές (Κωνσταντίνου, Δομάζος, Ελευθεράκης) να εκφράζουν μεταξύ άλλων την άποψη ότι θα πρέπει να μπει φρένο στον Βλάση Τσάκα. «Ξεφτιλίζει την ομάδα» ειπώθηκε στο ΔΣ Ούτε ο Θ. Γιαννακόπουλος φάνηκε να έχει πειστεί για τον υποτιθέμενο πρίγκιπα υπογραμμίζοντας: «Ελπίζω να είναι κάτι σοβαρό». Ο φερόμενος ως εκπρόσωπος του Αλ Σαούντ υποστηρίζει ότι αύριο θα αναχωρήσει για την Τζέντα.

n Ανανεώθηκε η σύμβαση μίσθωσης με το γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης, μετά απόφαση του ΔΣ της ΠΑΕ. Απόφαση – ανάσα στα ταμεία του χρεωμένου Ερασιτέχνη.