X Εχει ήδη στο βιογραφικό του δύο δικά του άλμπουμ, ένα με την Εϊμι Γουάινχαουζ ως παραγωγός και κατά πολλούς ένα ακαταμάχητο κούρεμα. Τώρα, ο Μαρκ Ρόνσον ετοιμάζεται να γράψει το «επίσημο» τραγούδι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012. Δεν μας αρέσουν τα «επίσημα» τραγούδια, αλλά μας αρέσει ο Μαρκ Ρόνσον (ακούμε το «Lose It – in the end»).

X Ποτέ να μην υποτιμήσεις τα ερασιτεχνικά οικογενειακά βίντεο, αυτά από τις διακοπές και τα πικ-νικ και την επίσκεψη του θείου Θανάση στο σπίτι. Από κάτι τέτοια οι Okkervil River έφτιαξαν το βίντεο του «Your Past Life As Α blast», από το καινούργιο τους «Ι’m Very Far» (το βλέπουμε εδώ: http://www.okkervilriver.com/). Ποιος θα το έκανε καλύτερα από την μπάντα που μπορεί να δίνει στη φολκ διαστημική διάσταση και γεύεται μια τάρτα βύσσινο από τις συνταγές της γιαγιάς.

X Ο Τζέιμι Γουν πηγαίνει στην Κίνα. Οχι για πάντα, για λίγο, στο πλαίσιο των κινεζο-βρετανικών πολιτιστικών ανταλλαγών. Ανοιχτός σε επιρροές, μετά το φετινό πολύ καλό ντεμπούτο του, ίσως αφήσει κάτι, θα φανεί στο επόμενο (ακούμε «Blue Truth», ένα κομμάτι με φωτοσκιάσεις).

X Στα ακατάπαυστα σφυροκοπήματα από Nirvana μεριά, ακόμη ένα: η Κόρτνεϊ Λαβ ετοιμάζει βιογραφία. Ακούμε «Jesus Doesn’t Want Me For Α Sunbeam», αν γίνεται στην αυθεντική του έκδοση.

X Στο μεταξύ και προς μεγάλη απογοήτευση όλων όσοι «τρέφονται» από τα αρχεία, ο Μπράιαν Γουίλσον το ξεκαθάρισε: μην περιμένετε επανασύνδεση των Beach Boys. Η έκδοση του «Smile Sessions» φτάνει και περισσεύει (ακούμε «Heroes & Villains» αλλά και το «Good Vibrations» για στάνταρ συγκινήσεις).