Ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον ανακοίνωσε ότι δεν σκοπεύει ακόμα να αποχωρήσει από τον πάγκο της Γιουνάιτεντ, ο Φρανκ Λάμπαρντ παραμένει σταθερή αξία στην Τσέλσι σημειώνοντας χατ-τρικ στο ματς με την Μπόλτον (5-1) και ο Αρσέν Βενγκέρ θα πρέπει να αναμένει περισσότερη γκρίνια μετά την τέταρτη ήττα της Αρσεναλ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ (2-1 από Τότεναμ).

«Εχω ακόμα τρία-τέσσερα χρόνια στη Γιουνάιτεντ» είπε ο Φέργκιουσον μετά τη νίκη επί της Νόριτς (2-0) και συμπλήρωσε πως νιώθει καλά και είναι σίγουρος πως όταν έρθει η ώρα της αποχώρησης θα έχει αφήσει μία ομάδα έτοιμη να συνεχίσει τις επιτυχίες. Ο Φέργκιουσον συμπληρώνει 25 χρόνια στον πάγκο της Γιουνάιτεντ.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ την προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στη Σουόνσι, έμεινε στον πάγκο και η αποχώρησή του για τα αποδυτήρια πριν από το τέλος του ματς έγινε αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού. Στο χθεσινό ματς με την Μπόλτον στο «Ρίμποκ» (5-1) πέτυχε χατ-τρικ, ενώ άλλα δύο γκολ σημείωσε ο Στάριτζ. «Αναζητούσαμε μία τέτοια νίκη. Δεν ήταν ότι προσπαθήσαμε να την πετύχουμε στα προηγούμενα ματς, αλλά για διάφορους λόγους δεν ήρθε. Τώρα καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες» είπε ο προπονητής της Τσέλσι, Αντρε Βίλας-Μπόας.

Η Τότεναμ νίκησε 2-1 την Αρσεναλ στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου και ο Αρσέν Βενγκέρ πρέπει να έχει κατανοήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ιδιαίτερα στην άμυνα: «Υπάρχουν ορισμένα ενθαρρυντικά σημεία, αλλά έχουμε ανάγκη από βαθμούς. Χάσαμε ενώ είχαμε τον έλεγχο και δεχτήκαμε δύο… τσάμπα γκολ» είπε ο προπονητής της Αρσεναλ, ο οποίος είχε στο τέλος μικροεπεισόδιο με τον συνεργάτη τού Ρέντναπ, Κλάιβ Αλεν.

Στα άλλα ματς: Γουλβς – Νιούκαστλ 1-2, Μπλάκμπερν – Μάντσεστερ Σίτι 0-4, Σάντερλαντ – Γουέστ Μπρομ 2-2, Αστον Βίλα – Γουίγκαν 2-0, Εβερτον – Λίβερπουλ 0-2, Φούλαμ – ΚΠΡ 6-0, Σουόνσι – Στόουκ 2-0.

Βαθμολογία (7 αγ.): Γιουνάιτεντ και Σίτι από 19, Τσέλσι 16, Νιούκαστλ 15, Λίβερπουλ 13.