Σε τρία παιχνίδια στο εφετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ο Αρης δεν έχει φτάσει στη νίκη, ενώ δεν έχει σημειώσει ούτε γκολ! Το 0-0 κόντρα στη Skoda Ξάνθη συμπληρώνει ένα σερί άσχημων εμφανίσεων και αποτελεσμάτων, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι στο φινάλε του ματς, όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του «Κλ. Βικελίδης» αποδοκίμασαν τους πάντες!

Η Ξάνθη πήρε εύκολα τον βαθμό και αν κάποια ομάδα άξιζε τη νίκη ήταν το συγκρότημα του Ουζουνίδη.Κι αυτό γιατί ο γκολκίπερ του Αρη, Βελλίδης, έκανε ορισμένες θεαματικές επεμβάσεις.

Ο Αρης στα τελευταία λεπτά έπαιξε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καστίγιο με δύο κάρτες. Ο επιθετικός εμπόδισε τον Βιβιάνι να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι και αντίκρυσε τη νέα κίτρινη τού ρέφερι Στυλιάρα(85′).

Διαιτητής: Στυλιάρας.

Κόκκινη: Καστίγιο.

Κίτρινες: Ντίκα, Φατί, Μάνταλος, Παπαζαχαρίας, Καζάκης, Πορτίγια, Μαρσελίνιο.

Αρης: Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Μίσελ(46′ Πορτίγια), Καστίγιο, Φατί, Φράνσις Ντίκο(46′ Τόχα), Καπετάνος, Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Ιάκομπ(70′ Ακόστα).

Ξάνθη: Βιβιάνι, Μπέρτος, Σταθάκης, Εντιμάρ, Ντάνι, Στάσιακ, Πόι, Ντίκα, Μαρσελίνιο(62′ Βλαχοδήμος), Καζάκης(73′ Σουάνης), Μάνταλος(76′ Μαρκόφσκι).

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ

Στην έδρα του ο ΠΑΣ Γιάννινα παραμένει πολύ δυνατός και αξιόπιστος. Ετσι, πήρε τους βαθμούς με το 2-1 απέναντι στην Κέρκυρα. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, είχε ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν, ενώ η Κέρκυρα απείλησε πολύ την εστία των γηπεδούχων και δύο φορές ατύχησε γιατί η μπάλλα σταμάτησε στα δοκάρια!

Στο 9′ ο Μπεσέρα με κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Το 1-1 ήρθε με κεφαλιά του Λαμπρόπουλου στο 44′ για να έχει η Κέρκυρα δοκάρι στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Μαζνόφ. Στο 69′ ο Τζημόπουλος πέτυχε το 2-1 και ο Μετίν είχε το δεύτερο δοκάρι για την Κέρκυρα στο 77′.

Διαιτητής: Σελίμος.

Κίτρινες: Καλαντζής, Τζημόπουλος, Βίλα, Κυριάκος, Μετίν, Πάντος.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Λίλα, Τζημόπουλος, Κυριάκος, Γεωργίου, Ντε Βιτσέντι(46′ Βίλα), Μπεσέρα(63′ Κουέβας), Μπακαγιόκο (72′ Κεϊτά).

Κέρκυρα: Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου(61′ Κοντοδήμος), Βέντσελ, Γκουστάβο, Μαϊστόροβιτς, Λόβιν(70′ Μετίν), Οσμάν, Καλαντζής, Λαμπρόπουλος, Μαζνόφ, Γιάντσης(59′ Ιωάννου).