Συγκεκριμένα, στις 2.25 το πρωί, ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με μολότοφ και πέτρες εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Θεμιστοκλέους. Στη συνέχεια, έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμάτων στους γύρω δρόμους.

Όταν έφτασαν τα οχήματα της Πυροσβεστικής, οι ομάδες των νεαρών δεν τα άφηναν να πλησιάσουν, με αποτέλεσμα να γίνονται αψιμαχίες με τις αστυνομικές δυνάμεις έως και τις 5.30.

Κατά τα επεισόδια προκλήθηκαν μικροζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Τελικά, οι φωτιές έσβησαν και επανήλθε η ηρεμία στην περιοχή. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις.

Σημειώνεται ότι λίγο πριν τα επεισόδια γινόταν συναυλία στην πλατεία Εξαρχείων, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους φυλακισμένους για τη δράση της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας».

Εξάλλου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα σημειώθηκαν και εμπρησμοί αυτοκινήτων, που όμως, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν συνδέονται με την εκδήλωση.

Άγνωστοι έριξαν εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά σε σταθμευμένο ΙΧ, στην οδό Πουλχερίας 24 στα Εξάρχεια. Το όχημα καταστράφηκε, ενώ υπέστη ζημιές ένα ακόμη, που ήταν σταθμευμένο πλάι του.