Απίστευτη ένταση «σημάδεψε» το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Μίμης Δομάδος είχε φραστικό επεισόδιο με τον Αργύρη Μήτσου, παραλίγο να ξεφύγουν εντελώς, ενώ απείλησαν με μηνύσεις ο ένας τον άλλον! Αφορμή ήταν η τοποθέτηση του Δομάζου (όπως και του Α. Αντωνιάδη) πως δεν ζητούν τη γνώμη του για τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, με αποτέλεσμα να επικρατεί παντού σύγχυση και κυρίως στο θέμα του τεχνικού διευθυντή. «Εχω παίξει τόσα χρόνια μπάλα στον Παναθηναϊκό, έδωσα τα πάντα, να με ρωτάτε» είπε ο Δομάζος. Ο κ. Μήτου απάντησε πως και ο ίδιος πρόσφερε επί 30 χρόνια στην ομάδα, για να απαντήσει τότε ο παλαίμαχος μέσος πως ο παράγοντας-γιατρός το έκανε με το αζημίωτο! Τότε, ο κ. Μήτσου απείλησε τον Δομάζο με μήνυση και η ένταση ήταν μεγάλη. Την ίδια ώρα, ο κ. Μαυροκουκουλάκης τα έβαζε με τον κ. Γόντικα με αφορμή το ζήτημα του τεχνικού διευθυντή.

Σε εκείνο το σημείο η συνεδρίαση έληξε, με τον φόβο της γενίκευσης της επεισοδιακής ατμόσφαιρας. Πάντως, κ. Γιαννακόπουλος φεύγοντας από την αίθουσα, είπε πως καλύτερα είναι που δεν πήρε ο Παναθηναϊκός τον Βρύζα. «Να πάρουμε ένα άτομο μέσα από την οικογένεια του Παναθηναϊκού»

Τονίζεται ότι οι περισσότεροι έκαναν επίθεση στον κ. Γόντικα και έλεγαν πως είναι ανεπίτρεπτο να λέει «όχι» ο Βρύζας στον Παναθηναϊκό και να χρεώνονται στην Παιανία μια τόσο μεγάλη επικοινωνιακή ήττα.