Ο τιµωρηµένος Τζιµπρίλ Σισέ βρισκόταν στο Λονδίνο µε άδεια, αλλά οι συµπαίκτες του στον Παναθηναϊκό πίστεψαν ότι και αυτοί θα µπορούσαν να παίξουν τον ρόλο του τουρίστα στις Σέρρες!


Η ήττα (1-0) από τον – υποβιβασµένο – Πανσερραϊκό ήρθε δικαίως αφού οι ποδοσφαιριστές των Πρασίνων έδιναν την εικόνα ότι αγωνίζονται µε… εκδροµικό σακίδιο στην πλάτη. Τα πόδια ήταν βαριά… Αν δεν ήταν και ο Κοτσόλης σε καλή βραδιά, ο οποίος έκανε την πρώτη του εµφάνιση µετά την επιστροφή του στον ΠΑΟ τον Ιανουάριο, ενδεχοµένως το σκορ ναήταν µεγαλύτερο.

Ο έµπειρος κίπερ έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 39’ σε κεφαλιά του αµαρκάριστου Πάρκερ, βγάζοντας την µπάλα κόρνερ. Επίσης στο 6’ είχε αποκρούσει επικίνδυνο σουτ του Πάρκερ.

Το γκολ πέτυχε ο Γεωργιάδης στο 44’ µε πλασέ και αφού έκανε προσποίηση σε τετ α τετ µε τον Κοτσόλη. Εκπληκτική η κάθετη πάσα του Ανάκογλου ανάµεσα στους Καντέ και Μπουµσόνγκ. Πολύ καλή δουλειά έκανε ο Μπέλιτς στα χαφ, ενώ καλά λειτούργησε η αµυντική γραµµή του Πανσερραϊκού.

Το παρήγορο για τον ΠΑΟ είναι ότι δεν έχασε πόντο στη βαθµολογία σε σχέση µε τις άλλες οµάδες για τα πλέιοφ, διατηρώντας τους 3 βαθµούς (έναντι 0 των υπολοίπων).

Ο Φερέιρα προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της οµάδας µε την είσοδο του Νίνη στο 46’ αντί του Μαρίνου, αλλά δεν τα κατάφερε µολονότι ο διεθνής χαφ ήταν πιο θετικός από τους συµπαίκτες του.

Ακολούθησε η είσοδος του Γκοβού και αλλαγή τουσυστήµατος από 4-2-3-1 σε 3-4-3, χωρίς ωστόσο και πάλι ο ΠΑΟνα πετύχει γκολ. Εγινε κάπως πιο επιθετικός, αλλά µεγάλεςευκαιρίες δεν έχασε. Ο Λέτο πελαγοδροµούσε, ο Πετρόπουλος ήταν απρόσεκτος και σχεδόν όλες οι πάσες που έβγαιναν µπροστά ήταν… πρόχειρες! Αντίθετα, ο Πανσερραϊκός µε την ταχύτητά του στις κόντρα επιθέσεις ήταν πιο επικίνδυνος. Ενα καλοχτυπηµένο φάουλ του Χριστοδουλόπουλου στο 38’και µια καλή ευκαιρίαµε τον Καντέ στην εκπνοή των καθυστερήσεων (απέκρουσε ο Ράντµαν) ήταν ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει ο ΠΑΟ. Μεγάλη ευκαιρία είχε ο Πανσερραϊκός µε τον Ανάκογλου να σουτάρει ψηλά άουτ από καλή θέση στο 67’.

«Ολοι οι παίκτες µου ήτανκατώτεροι των δυνατοτήτων τους. ∆εν µπορώ ναεξηγήσω γιατί παίξαµε έτσι. Εχουµε έναν µήνα µέχρι τα πλέι οφ και πιστεύω σε αυτή την οµάδα και τους παίκτες µου. Την ευθύνη την έχω εγώ», τόνισε ο προπονητής Ζ. Φερέιρα. Ο Πορτογάλος δεν έκανε λόγο για αδιαφορία των παικτών του και επισήµανε: «Πιστεύω σε αυτή την οµάδα και σε αυτούς τους παίκτες. Είµαι σίγουρος ότι και οι παίκτες, λόγω του ονόµατος και του γοήτρου του συλλόγου, κατανοούν πως δεν µπορούµε να παρουσιάζουµε εικόνα όπως αυτή. Είµαστε έτοιµοι να ακούσουµε τη δικαιολογηµένη κριτική».

GuillemotleftΤΟ ΘΕΛΑΜΕGuillemotright

Ο Παύλος ∆ηµητρίου ήταν πολύ χαρούµενος για τη νίκη και ανέφερε: «Είχαµε θάρρος και θέλαµε περισσότερο τη νίκη. Σε µεγάλα διαστήµατα, είχαµε ποιότητα και ήµασταν συγκεντρωµένοι. Να παίξουµε και στα επόµενα παιχνίδια έτσι». Εκανε λόγο και για κάποια συνθήµατα κατά του προέδρου Π. Θεοδωρίδη: «Θα ήµουν περισσότερο χαρούµενος αν έλειπαν τα συνθήµατα κατά του προέδρου από τον κόσµο και ζούσαµε σαν µια γιορτή αυτό το παιχνίδι».

n Φραστικό επεισόδιο µετά τον αγώνα είχε ο Σωτήρης Νίνης µε οπαδό. Ο παίκτης του ΠΑΟ προσπέρασε αδιάφοραθαυµαστή του, ο οποίοςπροσπάθησε να φωτογραφηθεί µαζί του. Ο οπαδός αντέδρασε λέγοντας: «Σταµάτα να συµπεριφέρεσαι σαν ψώνιο», για να πάρει την απάντηση: «Ελα πιο κοντά να µου το πεις». Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν µε την επέµβαση των πιο ψύχραιµων.

ΦΕΡΕΪΡΑ

Ολοι οι παίκτες µου ήταν κατώτεροι των δυνατοτήτων τους.

∆εν µπορώ να εξηγήσω γιατί παίξαµε έτσι