Στο ΧΕΊΛΟΣ του γκρεµού βρίσκεται από τοαπόγευµα του Σαββάτου ο Πανσερραϊκός αγωνιστικά αλλά καιδιοικητικά, αφού µετά την ήττα από τον Ηρακλήµε 1-2 και το λαϊκό δικαστήριο που ακολούθησε ο ΠέτροςΘεοδωρίδης παραιτήθηκε από την προεδρία της ΠΑΕ καλώντας κάθε ενδιαφερόµενο να αγοράσ ει την οµάδα εντός 15 ηµερών.Οι διοικητικές εξελίξεις συνεχίστηκαν, αφού ενώ το βράδυ του Σαββάτου είχε ανακοινωθεί η παραίτησησύσσωµου του ∆.Σ. της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, χθες το µεσηµέρι εννέα µέλη του ∆ιοικητικού Συµβουλίου εξέδωσαν ανακοίνωση, µε την οποία αναφέρουν ότι στην ανακοίνωση σχετικά µε την παραίτηση ανεγράφησαν και οι δικές τους παραιτήσεις, «υπό το βάρος της συναισθηµατικής φόρτισης» και συνέχισαν λέγοντας ότιπαραµένουν στο πλευρό της οµάδας. Αγωνιστικά, ο Πανσερραϊκός βρίσκεται ένα βήµα από τον υποβιβασµό. Οχι µόνον έχει κολλήσει στον πάτο της βαθµολογίας αλλά δεν φαίνεται να έχει τις δυνάµεις να κυνηγήσει την παραµονή του.

Ο ΓιώργοςΠαράσχος, στο ντεµπούτο του στον πάγκο του Ηρακλή, ξάφνιασε µε το 4-1-4-1 που χρησιµοποίησε, όµως το σύστηµα αυτό λειτούργησε άψογα και χάρισε στους φιλοξενούµενους µια δίκαιη νίκη. Το0-1 έκανε ο Μαχόπ στο 15’ από πάσα του Σολτάνι, ο οποίος αντί να τελειώσει τη φάσηέδωσε την µπάλα στον Καµερουνέζο για να την σπρώξει σε άδεια εστία. Το 0-2 έκανε ο Μάρα µε εκτέλεση πέναλτι στο 41’. Την ευκαιρία για το πέναλτι έδωσε ο νεαρός Τριανταφύλλου, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λίµα σταµάτησε την µπάλα µε το χέρι µέσα στην περιοχή του Ράντµαν.

ΟΠανσερραϊκός µείωσε στο 55’ µε τον Λεοζίνιο, όµως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 32’ το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 45 λεπτά, αφού έσβησαν οι προβολείς του γηπέδου, ενώ οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού στα τελευταία λεπτά φώναζαν συνθήµατα εναντίον του Πέτρου Θεοδωρίδη και έβαλαν φωτιά σε πλαστικά καθίσµατα.

«Ηταν η πρώτη νίκη µου µε τον Ηρακλή και ήρθε την κατάλληλη ώρα», δήλωσε οΓιώργος Παράσχος και συνέχισε:

«Ηµασταν πάρα πολύκαλοί στο α’ ηµίχρονοκαι αν δεν υπήρχε η διακοπή θα είχαµε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα. Στο παιχνίδιµε την Τρίπολη θα φανεί ποιος είναι ο στόχος του Ηρακλή από δω και πέρα».

Ο Μόµτσιλο Βούκοτιτς µε τη σειρά του είπε: «Θα παλέψουµε. ∆εν τα παρατάµε. Εχουµε πρόβληµα στην αµυντική συµπεριφορά και προβλήµατα σε ορισµένες θέσεις, όµως τα χέρια µας είναι δεµένα. Θα χρησιµοποιήσουµεορισµένους νέους παίκτες».