Μειώνει τις τιµές των εισιτηρίων η ΑΕΚ που θέλει πολύ κόσµο κοντά της στο µατς µε τη Ζενίτ, ενώ ο Χιµένεθ προειδοποίησε τους παίκτες του για τρεις τελικούς!


Ο ισπανός τεχνικός των Κιτρινόµαυρων µιλώντας στους ποδοσφαιριστές της οµάδας του µετά το µατς µε τη Λάρισα (αφού χθες είχαν ρεπό) τους τόνισε ότι «τα παιχνίδια µε τη Ζενίτ, τον Ηρακλή και η δεύτερη αναµέτρηση µε τη Λάρισα για τοΚύπελλο έχουν για εµάς τη σηµασία τελικού και θα πρέπει να ανεβάσουµε την απόδοσή µας». Από σήµερα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, µε µοναδικό ερωτηµατικό για τον Τζιµπούρ προκειµένου να αρχίσει η προετοιµασία για το µατς µε τη Ζενίτ. Για το συγκεκριµένο παιχνίδι στο οποίο η ΑΕΚ µπορεί και να προκριθεί ακόµη κι αν γνωρίσει τηνήττα, αρκεί να µην κερδίσει ηΑντερλεχτ τη Χάιντουκ, πήρε πρωτοβουλία και η διοίκηση της εταιρείας δίνονταςκίνητρο στονκόσµο της οµάδας να υποστεί την ταλαιπωρία λόγω της απεργίας των µέσων µαζικής µεταφοράς και να πάει στο Ολυµπιακό Στάδιο για να υποστηρίξει την προσπάθεια των παικτών τουΧιµένεθ. Οινέες τιµές; Στα 25 ευρώ µειώθηκε η τιµή των εισιτηρίων πουκόστιζαν 40, στα 20 αυτά των 25 και στα 15 αυτά των 20. Η ΑΕΚ επιδιώκειτη συµπαράσταση των οπαδώντης και υπολογίζεται να βρεθούν στοΣτάδιο 25.000-30.000 θεατές.

Η Ζενίτ, που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση έχοντας πετύχει πέντενίκεςσε ισάρισθµους αγώνες, έρχεται αύριο στηνΑθήνα χωρίς πέντε από ταβασικά στελέχη της. Εκτός αποστολής έµειναν οι διεθνείς Κερζάκοφ, Ντάνι, Κρίζανατς, Μπιστρόφ και Ανιόκοφ ενώ ο Χιµένεθ από την πλευρά του µπορεί πλέον να υπολογίζει και τον Παντελή Καφέ αλλά και τον Πάπα Μπούµπα Ντιοπ ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω ποινής στο προχθεσινό παιχνίδι µε τη Λάρισα. Στη διάθεση του ισπανού τεχνικού θα είναι και ο Σάχακαι το πιθανότερο είναι νααντικαταστήσει τον Αραµπατζή κάτω από την εστία.

∆ιαιτητής τηςαναµέτρησης που θα παρακολουθήσει και «κατάσκοπος» της Αταλάντα θα είναι ο Γάλλος Ενζιµί.