Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βόλου προηγήθηκε στοπρώτο ηµίχρονο µε δύο γκολ αλλά ο Πανσερραϊκός είχε «απάντηση» στο δεύτερο και η µονοµαχία στις Σέρρες δεν ανέδειξε νικητή (2-2).

Το µατς είχε συναρπαστική εξέλιξη αφού οι φιλοξενούµενοι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και µε το γκολ που πέτυχαν στο 10’ έκαναν «δικό τους» το παιχνίδι. Ο Σολάκης συνδυάστηκε µε τον Ουµπίντες που βρήκε τον Μαρτίν κι αυτόςέστειλε την µπάλα στα δίχτυα (0-1). Ο Βόλος κράτησε τον έλεγχο του αγώνακαι µε το δεύτερο γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του ηµιχρόνου έδειχνε να«καθαρίζει» το παιχνίδι. Ο Σολάκης ανατράπηκε από τον Βοσκόπουλο στην περιοχή και ο Ουµπίντες ήταν εύστοχος από τα 11 µέτρα (0-2).

Η συνέχεια όµως δεν ήταν ανάλογη για τους Βολιώτες. Ο Πανσερραϊκός µπήκε ξανά στο µατς στο 63’ όταν ο Μπέλιτς αξιοποίησε µε κεφαλιά – ψαράκι τησέντρα του Αλβάρες και το µατς άρχισε από την αρχή (1-2). Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία, πίεσαν τον αντίπαλό τους και η προσπάθειά τους δικαιώθηκε στο 78’. Ο Γεωργιάδης ανατράπηκε από τον Κάστρο στην περιοχή του Βόλου και οΚαλόπουλος έδειξε ξανά πέναλτι. Εκτελεστής, ο Λεοζίνιο και 2-2!

Με λάθη η διαιτησία του Καλόπουλου (Μακεδονίας).

Πανσερραϊκός: Ράντµαν, Αλβάρεζ, Παντελιάδης, Γεωργιάδης, Βοσκόπουλος, Κάστρο, Σουµπίνιο (74’ Ανάκογλου), Μπέλιτς (86’ Ασλανίδης), Νταλέ,Μαβένε, Λεοζίνιο.

Ολυµπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Τοµάς, Μαρτίν (83’ Καπετάνος), Αλβάρεζ, Ζαραδούκας (75’ Κάστρο), Ντολεζάι, Ζέλεσι, Ρόκας, Ουµπίντες, Μόνχε, Σολάκης (58’ Μπρέσκα).

«Συγχαρητήρια και στις δύο οµάδες για το παιχνίδι,δεν µπήκαµε καλά αφούδεχθήκαµε εύκολο γκολ αλλά στο δεύτερο µέρος δείξαµε χαρακτήρα και µετράει ότι δεν χάσαµε» δήλωσε ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς ενώ ο Σάκης Τσιώλης τόνισε: «Ο αγώνας τα είχε όλα, ενδιαφέρον, δύναµη, πάθος,προηγηθήκαµε µε δύο γκολ, χάσαµε ευκαιρίες αλλά ο Πανσερραϊκός µας γύρισε το µατς και φεύγουµε πικραµένοι».