Η Τσέλσι με το 0-0 στο «Βίλα Παρκ» του Μπέρμιγχαμ κόντρα στην Αστον Βίλα,παράμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έφτασε τους 19βαθμούς και περιμένει το αυριανόεκτός έδρας ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπλάκπουλ, για ναδει τη διαφορά που τις χωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες. Η Σίτι έχει 14 βαθμούς, όσους και οι Γιουναϊτεντ. Αρσεναλ και Τότεναμ.Η Τσέλσι είχε δύο δοκάρια με τους Ιβάνοβιτς (77′ ) και Ντρογκμπά (89′ ), ενώ δοκάρι είχε και η Αστον Βίλα με τον Κλαρκ (79′ ).

Σοκ στο «Ολντ Τράφορντ» για τη Γιουναϊτεντ, η οποία φαινόταν ότι θαείχε εύκολο απόγευμα κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, αλλά τελικά το ματς τέλειωσε με ισοπαλία (2-2).Η Αρσεναλ νίκησε 2-1 τη Μπέρμιγχαμ.

Η Γιουναϊτεντ λοιπόν προηγήθηκε 2-0 με τους Ερνάντες (5′) και Νάνι (25′ ), αλλά η Γουέστ Μπρομ κατάφερε να ισοφαρίσει στο β’ μέρος με αυτογκόλ του Εβρά (50′) και γκολ του Τσόϊ (55′ ).

Η Αρσεναλ, με πρωταγωνιστή τον Σαμάκ νίκησε 2-1 στο «Εμιρατς» την Μπερμιγχαμ, η οποία προηγήθηκε με τον Ζίγιτς στο 33′ . Ο Σαμάκ κέρδισε πέναλτι στο 41′ το οποίο εκτέλεσε ο Ναρσί για το 1-1. Τέλος, ο Σαμάκ στο 47′έκανε το τελικό 2-1.

Σε άλλα ματςτης 8ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ: Μπόλτον-Στόουκ 2-1, Φούλαμ-Τότεναμ 1-2, Νιούκαστλ-Γιουίγκαν 2-2, Γουλβς-Γουέστ Χαμ 1-1.