Στο Λονδίνο θα κριθεί το µέλλον της ΑΕΚ, λίγες ηµέρες µετά τον αποψινό (20.00) αγώνα τηςΕνωσης στηΡωσία εναντίον της Ζενίτ για τη δεύτερη αγωνιστική των οµίλων του Εuropa League.
Ο Σταύρος Αδαµίδης και οι άµεσοι συνεργάτες του θα µεταβούν αµέσως µετά το µατς της Ρωσίας στο Λονδίνο, όπου ήδη έχουν δώσει ραντεβού µε προπονητές για να συζητήσουν µ’ αυτούς το θέµα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της Ενωσης έχει ήδη µιλήσει µε κάποιους τεχνικούς µερικά από τα ονόµατα των οποίων έχουν ήδη γραφτεί στον Τύπο, ενώ κάποια άλλα δεν έχουν αναφερθεί και κρατούνται µυστικά µέχρι το πέρας των συζητήσεων. Ο Μανόλο Χιµένεθ και ο Χουάντε Ράµος είναι δύο από αυτούς στους οποίους θα µιλήσει ο κ. Αδαµίδης. Ο πρώτος έχει όλα τα προσόντα που θέλουν στην ΑΕΚ και φαίνεται ότι τον ενδιαφέρει να εργαστεί στην κιτρινόµαυρη οµάδα, ενώ για τον δεύτερο ο πρόεδρος της ΑΕΚ γνωρίζει πολλά πράγµατα από την παραµονή του στην Τότεναµ, όταν και εκείνος ήταν κάτοικος Αγγλίας. Μάλιστα, έχει ακούσει καλά λόγια από τους ανθρώπους της λονδρέζικης οµάδας. Φυσικά στους στόχους του είναι να µιλήσει και µε τον Πάουλο Σόουζα, αν τελικά φύγει από τη Λέστερ.

Το θέµα είναι ότι η επιθυµία των διοικούντων είναι να τελειώσει το θέµα µέσα στο Σαββατοκύριακο και όταν επιστρέψουν από το Λονδίνο να έχουν µαζί τους και τον προπονητή ώστε να οριστικοποιηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Με στόχο το καλό αποτέλεσµα που θα της επιτρέψει να ελπίζει για πρόκριση, αλλά και να ανεβάσει την ψυχολογία στο κιτρινόµαυρο στρατόπεδο θα αγωνιστεί απόψε η ΑΕΚ εναντίον της Ζενίτ στη Ρωσία.

Ο Μπλένταρ Κόλα στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι το πρώτο µέληµά του ήταν η ψυχολογική και νοητική κατάσταση των παικτών, ενώ έπλεξε το εγκώµιο της Ζενίτ.

Για την εντεκάδα δεν είπε τις σκέψεις του, αλλά µάλλον σκέφτεται να πραγµατοποιήσει κάποιες αλλαγές, αφού η ΑΕΚ έχει έναν σηµαντικό αγώνα την Κυριακή εναντίον της Skoda Ξάνθης. Ο Τραϊανός Δέλλας ζήτησε την ένωση όλων στην ΑΕΚ για να µπει η οµάδα στον κανονικό δρόµο.