ΙΣΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ και τις 500.000 ευρώ αλλά θα πουν… χαλάλι για έναν νέο σε ηλικία προπονητή, µε όρεξη για δουλειά, άφθαρτο, φιλόδοξο, ο οποίος να δουλεύει µε τις ακαδηµίες και φυσικά να είναι ξένος! Αυτά είναι τα στοιχεία του προπονητή που ψάχνουν στην ΑΕΚ.

Ο Σταύρος Αδαµίδης έχει αναλάβει το θέµα σε συνεννόηση µε τους κ.κ. Κοσµάτο, Καπετανάκη, Καψή και Κωνσταντινίδη, και προσπαθούν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για τον αντικαταστάτη του Ντούσαν Μπάγιεβιτς.

Τα φαξ της «κιτρινόµαυρης» ΠΑΕ έχουν κατακλυστεί από προτάσεις µάνατζερ για προπονητές, αλλά και τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά.

Το σίγουρο είναι ένα. Οτι η ΑΕΚ δεν θα πάρει προπονητή από την εγχώρια αγορά. Δηλαδή ονόµατα όπως των Βαγγέλη Βλάχου, Κωστένογλου δεν παίζουν για να καθίσουν στον πάγκο της Ενωσης. Ούτε ο Τιµούρ Κετσπάγια αυτήν τη στιγµή υπάρχει περίπτωση να γίνει ο νέος τεχνικός της οµάδας. Αν δεν βρεθεί κάποια άλλη λύση από το εξωτερικό, τότε ίσως συζητήσουν µαζί του.

Ο Μανόλο Χιµένεθ ενδιαφέρεται να έρθει στην Ελλάδα, αλλά υπό προϋποθέσεις. Θέλει να γνωρίζει τις προοπτικές της οµάδας, αλλά µέχρι χθες επίσηµη πρόταση δεν έχει γίνει από την Ενωση. Ο Μπέλιτς δύσκολα θα αφήσει την Εθνική Κροατίας για να αναλάβει τώρα τους Κιτρινόµαυρους, ενώ ο Πάουλο Σόουζα µόνο αν απολυθεί από τη Λέστερ θα κοιτάξει την περίπτωση της ΑΕΚ. Ο Σιµεόνε δεν επιθυµεί να εργαστεί στη χώρα µας, ενώ ο Μπαζάρεβιτς που προτάθηκε, απορρίφθηκε. Στον ιταλικό Τύπο γράφτηκε ότι την Ενωση ενδιαφέρουν οι Αγκίρε και Ντε Μπιάζι, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ελεύθερος είναι και ο Χουάντε Ράµος που απολύθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ύστερα από 47 ηµέρες παραµονής του εκεί.

Η επιλογή του προπονητή θα γίνει αµέσως µετά το µατς µε τη Ζενίτ, όταν και θα πραγµατοποιηθούν κάποια ταξίδια για να υπάρξει επαφή από κοντά µε τους υποψήφιους τεχνικούς της ΑΕΚ.

ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΩΛΑ Αναχώρησε σήµερα το πρωί µε 20 ποδοσφαιριστές για τη Ρωσία η αποστολή της ΑΕΚ.

Σ’ αυτή δεν µετείχε ο Κώστας Μανωλάς που έχει θλάση α’ βαθµού και θα µείνει εκτός για δέκα ηµέρες. Οι Πατσατζόγλου, Ντιόπ και Τζιµπούρ ήταν τελικά στους 20 που πέταξαν στη Ρωσία για τον αυριανό δεύτερο αγώνα των οµίλων του Εuropa League, εναντίον της Ζενίτ.

Χθες στους παίκτες µίλησε ο Κόλα και τους προέτρεψε να ξεχάσουν τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ηµέρες για να πάρουν αποτέλεσµα στη Ρωσία και να νικήσουν τη Skoda Ξάνθη για χάρη των οπαδών τους.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ

θα γίνει αµέσως µετά το µατς µε τη Ζενίτ και θα πραγµατοποιηθούν κάποια ταξίδια για απευθείας συζητήσεις µε τους υποψηφίους