Σε κανένα παιχνίδι φέτος ο ΠΑΟ δεν έχει αγωνιστεί πλήρης, λόγω τραυµατισµών. Οι λόγοι, όχι µόνο ένας, πολλοί. Με το που ανέλαβε την προεδρία ο Νικόλας Πατέρας άλλαξε κάποια πράγµατα και ένα από αυτά ήταν ο γυµναστής.


Ο Εµπεν πήρε λοιπόν τη θέση του Κέζου αλλά το διαφορετικό πρόγραµµα που ακολουθούσε ο κύπριος γυµναστής δεν είναι το µόνο που φταίει στην περίπτωση των Πρασίνων. Δεν θα πρέπει να ξεχνάµε ότι η φετινή χρονιά θα ήταν δύσκολη, λόγω πολλών διεθνών (Μουντιάλ – Ν. Αφρική).

Τα παράπονα ωστόσο είναι πολλά για τον Κέζο ενώ και κάποιες εξετάσεις που έχουν γίνει στους παίκτες δεν ήταν στα περσινά επίπεδα. Ας δούµε την πράσινη λίστα τραυµατιών.

Τζιµπρίλ Σισέ: Υπέστη θλάση στο φιλικό παιχνίδι µε την Τζένοα (22 Αυγούστου) στο ΟΑΚΑ. Και πολύ νωρίς (17’). Να έφταιξε ο κακός αγωνιστικός χώρος (χορτάρι); Ενδεχοµένως όµως και όχι!Η θλάση β’ βαθµού στον δεξιό δικέφαλο τον άφησε εκτός για 10 µέρες. Εχασε την πρεµιέρα πρωταθλήµατος στη Λεωφόρο κόντρα στην SΚΟDΑ Ξάνθη.

Σίντνεϊ Γκοβού: Τραυµατίστηκε (θλάση α’ βαθµού) στην προπόνηση µετά τον αγώνα µε τον Πανιώνιο και πριν από το µατς µε την Κοπεγχάγη. Βγήκε… off για περίπου 15 µέρες.

Μάτε Σιµάο: Εγκατέλειψε την προπόνηση στις 23 Σεπτεµβρίου. Ελαφρύ διάστρεµµα (από µαρκάρισµα του Πλεσίς), που όµως δεν του στέρησε τη συµµετοχή του στον αγώνα µε τον Πανιώνιο που ακολούθησε. Αν και έπαιξε αλλαγή.

Νίκος Σπυρόπουλος: Ηταν σε εξαιρετική φόρµα αλλά στάθηκε άτυχος. Ισοφάρισε για την Εθνική κόντρα στη Γεωργία, στην προπόνηση όµως της 5ης Σεπτεµβρίου τραυµατίστηκε σε σύγκρουση µε τον Μήτρογλου. Η γνωµάτευση ανέφερε τράβηγµα στον έσω πλάγιο στο αριστερό του γόνατο. Αναµένεται να επιστρέψει στον αυριανό αγώνα µε την Κοπεγχάγη, δηλαδή ύστερα από 24 µέρες!

Σεντρίκ Καντέ: Υπέστη συντριπτικό κάταγµα στον παράµεσο του χεριού στις 25 Σεπτεµβρίου στον αγώνα µε τον Πανιώνιο. Τέθηκε 20 µέρες εκτός.

Γιούρκας Σεϊταρίδης: Επαιξε στην πρεµιέρα πρωταθλήµατος, αλλά την εβδοµάδα που ακολούθησε υπέστη θλάση α’ βαθµού στον αριστερό τετρακέφαλο. Κι αυτός απέκτησε το… παράσηµο του τραυµατισµού από την εθνική οµάδα. Στο κρίσιµο µατς κόντρα στον Αρη στη Θεσσαλονίκη έµεινε εκτός αποστολής, ενώ το ίδιο συνέβη στα παιχνίδια µε Μπαρτσελόνα, Καβάλα, Πανιώνιο. Χθες εγκατέλειψε ξανά την προπόνηση από ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο και σήµερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις!

Ζιλµπέρτο Σίλβα: Τράβηγµα στον προσαγωγό στις 25 Αυγούστου έθεσε νοκ άουτ τον βραζιλιάνο αµυντικό χαφ στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας εναντίον της SΚΟDΑ Ξάνθης.

Αντώνης Πετρόπουλος: Εβαλε γκολ στην πρεµιέρα αλλά και µε την Τζένοα είχε πάρει τα πάνω του, όµως έβαλε φρένο στην αγωνιστική του ανάταση ένας τραυµατισµός. Μυϊκός… Στις 9 Σεπτεµβρίου στην προπόνηση ο Νιόπλιας είδε τον «Πετρογκόλ» να αποχωρεί από το δίτερµα µε τράβηγµα στον προσαγωγό. Η θεραπεία του κράτησε περίπου 15 µέρες.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ τραυµατίστηκε σε κάποια προσωπική στιγµή και οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν κάταγµα στο δεξί πόδι. Εχασε όλη την προετοιµασία και µέχρι τώρα τα µατς.

ΚΕΖΟΣ

Ο κύπριος γυµναστής δεν είναι ο µόνος που φταίει. Αλλωστε ήταν γνωστό ότι η φετινή χρονιά αναµενόταν δύσκολη, λόγω πολλών υποχρεώσεων

Ετοιµάζει µήνυµα σε Μπουµσόνγκ


ΟΙ ΚΑΚΕΣ εµφανίσεις του Ζαν Αλέν Μπουµσόνγκ είναι πιθανό να τον αφήσουν εκτός 11άδας στον αυριανό αγώνα µε την Κοπεγχάγη! Αν γίνει αυτό, θα πλαισιώσει τον Σαριέγκι ένας από τους Κατσουράνη, Ζιλµπέρτο. Ο γάλλος κεντρικός αµυντικός είναι ντεφορµέ και δείχνει να µην έχει προσαρµοστεί.

Ο Νιόπλιας που θέλει σιγουριά στα µετόπισθεν στο παιχνίδι – κλειδί του Τσάµπιονς Λιγκ (2η αγωνιστική), σκέφτεται πλέον σοβαρά να µην τον χρησιµοποιήσει, στέλνοντάς του παράλληλα και µήνυµα να συνέλθει!

n Στο τοπ-10 ανερχόµενων άσων του Τσάµπιονς Λιγκ συµπεριέλαβε τον Νίνη αγγλική ιστοσελίδα.

n Ανακοίνωση εξέδωσε η πράσινη ΠΑΕ και ζήτησε από τους οπαδούς να είναι προσεκτικοί αύριο στο ΟΑΚΑ, καθώς ο ΠΑΟ είναι υπότροπος.