Η επιθετική δυστοκία συνεχίζει να ταλαιπωρεί τη Λάρισα, η οποία και χθες παραχώρησε νέα ισοπαλία στο γήπεδό της µε αντίπαλο την Κέρκυρα (1-1).

Φωτογραφία

Γκέρεµι και Επστάιν µονοµαχούν.Η Λάρισα για µία ακόµα φορά έχασε δύο βαθµούς στο Αλκαζάρ

<?xml version=»1.0″ encoding=»utf-8″?>ΛΑΡΙΣΑ Μόνο από τη βούλα του πέναλτι µπόρεσε να στείλει την µπάλα στα δίχτυα ο Μετίν και στη συνέχεια αυτός και οι συµπαίκτες του έχα σαν πολλές ευκαιρίες κα θώς ο Δηµήτρης Κωνστα ντόπουλος πραγµατοποίησε και πάλι εντυπωσιακές αποκρούσεις. Τον τερµατοφύλακα της Κέρκυρας παρακολούθησε από τις εξέδρες του Αλκαζάρ και ο οµοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Κωνσταντόπουλος απέκρουσε µε υπερένταση το δυνατό σουτ του Μετίν, ενώ στο 23′ <?xml version=»1.0″ encoding=»utf-8″?>η Λάρισα άνοιξε το σκορ. Ο Μαϊστόροβιτς χρησιµοποίησε το χέρι του στην προσπάθεια να ελέγξει την µπάλα και ο διαιτητής Καλόπουλος υπέδειξε το πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Μετίν (1-0).

Η Κέρκυρα απάντησε στο 31’ όταν ο Γκουστάβο εκτέλεσε φάουλ, ο Βιέρα απέ κρουσε και ο Φλαβίνιο εκ µεταλλευόµενος την αδράνεια των αµυντικών έστειλε την µπάλα στα δίχτυα (1-1).

Στο 65’ και πάλι ο Κωνσταντόπουλος σταµάτησε την προσπάθεια του Κανόµπιο, ενώ στο 89’ από το φάουλ του Γκέρεµι ο Κολοβέτσιος αστόχησε από κοντά στην κεφαλιά που επιχείρησε.

Η Κέρκυρα είχε τη δική της καλή στιγµή στις καθυστερήσεις αλλά του σουτ του Ιω άννου απέκρουσε ο Βιέρα.

«Δεύτερο µατς στην έδρα µας που δεν κερδίσαµε.

Αναλαµβάνω την ευθύνη ως προπονητής αφού πρέπει να βρω τις λύσεις για το σκοράρισµα» δήλωσε ο Γιάννης Παπακώστας, ενώ ο Μπά µπης Τεννές είπε: «Δεχθήκαµε πίεση αλλά αντέξαµε.

Αν είχαµε καθαρό µυαλό στο τέλος, ίσως να φτάναµε και στη νίκη».

Φωτογραφία