Ο Ατρόμητος επικράτησε στο Περιστέρι 2-1 του Πανσερραικού και αυτή ήταν η πρώτη νίκη του στην εφετινή Σούπερ Λίγκα.

Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες στο β’ μέρος (αποβολή ο Φαβάλι), ενώ τέλειωσαν το ματς με εννέα (αποβολήκαι του Νάστου στις καθυστερήσεις).

Ο Ατρόμητοςλοιπόν, προηγήθηκε 2-0 από το α’ μέρος,με δημιουργό τον Μπρίτο και εκτελεστές τους Καμαρά (κεφαλιά, 22′ ) και Περόνε (πλασέ30′ ). Ο τελευταίος είχε σουτ στο δοκάριστο 25′ . Ενα λεπτό πριν από το τέλος του ημιχρόνου όμως, ο διαιτητής Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)απέβαλε με δεύτερη κάρτα τον Φαβάλι.

Ετσι, ο Πανσερραικός άρχισε να πιέζει και στο 50′ ο Μιχαηλίδης είχε εντυπωσιακή επέμβαση σε φάουλ του Σουμπίνιο.Η ομάδα των Σερρών μείωσε στο 66′ με τον Γεωργιάδη και έως το τέλος του ματς πίεσε για να ισοφαρίσειδημιουργησε φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει.

Την πιό σημαντικήευκαιρία πάντως έχασαν οι γηπεδούχοι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Τάτος σούταρε άουτ σε κενή εστία! Να σημειώσουμε ότι στις καθυστερήσεις ο Ατρόμητος έμεινε με εννέα παίκτες, αφού αποβλήθηκε και ο Νάστος με δεύτερη κίτρινη!

Ο Κωνσταντινέας έδειξε επίσης κίτρινη κάρτα στους Σαρμιέντο, Μαβέβε, Γαλανόπουλο,

Παντελιάδη, Αμο.

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Ολιβέιρα, Νάστος, Μπαζίνσκι, Σάμπου, Νεμπεγλέρας, Καμαρά (38′ Τάτος), Σαρμιέντο, Περόνε (70′ Σαγκανόφσκι), Φαβάλι, Μπρίτο (67′ Σφακιανάκης)

Πανσερραικός:Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Μαβένε (54′ Ντάλε), Αμο, Παντελίδης, Κάστρο (70′ Μπρίτες), Παπάζογλου, Μπέλιτς, Τάντιτς (46′ Λεοζίνιο), Σουμπίνιο, Γεωργιάδης