Ο Τόνι Κάλβο έτοιµος για µάχη

ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ «φωτιά» έρχονται µέσα σε µια εβδοµάδα για τον Αρη, αρχής γενοµένης την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» µε αντίπαλο τον Εργοτέλη, και τρεις διαφορετικές 11άδες ετοιµάζει ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ για κάθε ένα από τα παιχνίδια αυτά. Την Κυριακή αναµένονται έξι µε επτά αλλαγές στην 11άδα, αφού ο αργεντινός τεχνικός είναι πιστός στο ροτέισιον που έχει καθιερώσει. Η εµφάνιση στο παιχνίδι της Νέας Σµύρνης δεν ήταν καλή, όµως µέσα στην εβδοµάδα έγιναν οι απαραίτητες επισηµάνσεις και παραινέσεις από τον Κούπερ προς τους παίκτες και τώρα περιµένει µπροστά στους φιλάθλους τους, να παρουσιάσουν µια εικόνα εναντίον του Εργοτέλη αντάξια µε αυτή που πραγµατοποίησαν εναντίον της Ατλέτικο.

Εξάλλου, το παιχνίδι της Κυριακής θα παίξει σηµαντικό ρόλο για την ψυχολογία της οµάδας και ενόψει της αναµέτρησης µε τη Ρόζενµποργκ την ερχόµενη Πέµπτη, αλλά και ενόψει του τοπικού ντέρµπι της Θεσσαλονίκης την επόµενη Κυριακή µέσα στην Τούµπα µε αντίπα λο τον ΠΑΟΚ.

Στην 11άδα του Αρη αναµένεται να επιστρέψει στο παιχνίδι µε αντίπαλο τον Εργοτέλη ο Τόνι Κάλβο. Κατά τα άλλα, σύµφωνα µε τις αλλαγές που συνηθίζει να κάνει ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ, στα δεξιά της άµυνας θα αγωνιστεί ο Βανγκέλι και στα αριστερά ο Μίτσελ. Στο κέντρο, οι Ρονάλντο και Λαζαρίδης.

Τα δύο αµυντικά χαφ θα είναι οι Πρίττας και Φατί. Δεξιά τους θα αγωνιστεί ο Χαβίτο και αριστερά ο Κάλβο, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Ρουίζ και Κόκε.