«Είµαι ευλογηµένος άνθρωπος, καθώς κατάφερα να έχω διάρκεια στον χώρο. Οι εποχές έχουν αλλάξει. Σήµερα, η γρηγοράδα της ζωής παρασέρνει τους καλλιτέχνες που προσπαθούν να κάνουν έστω και δυο σουξέ. Φταίει το σύστηµα και η δισκογραφία» έλεγε χθες η Μαρινέλλα, µε αφορµή την επιστροφή της στο «Παλλάς» όπου το µιούζικαλ µε θέµα τη ζωή και την καριέρα της θα επαναληφθεί για 10 παραστάσεις (50.000

θεατές το παρακολούθησαν πέρσι). Ενώ τον Ιανουάριο θα ταξιδέψει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

«Οι νέοι δεν προλαβαίνουν να σταθούν στα πόδια τους. Σαν να τους πηγαίνουν από το νηπιαγωγείο στο γυµνάσιο. Εµείς οι παλαιότεροι τραγουδιστές καθήσαµε για χρόνια στα θρανία» σχολίαζε.

«Οι τραγουδιστές δεν επιλέγουν οι ίδιοι τα τραγούδια τους, τα επιλέγουν άλλοι. Κριτήριο είναι να έχουν αυτό που απαιτείται για να γίνουν επιτυχία κι ας ξεχαστούν µετά. Το σύστηµα τούς τα επιβάλλει. Γι’ αυτό όλοι τους µοιάζουν εµφανισιακά και φωνητικά».

Οσο για την κρίση; «Το πολιτιστικό γεγονός δεν πρόκειται για υλικό αγαθό που επιλέγεις να κόψεις» έλεγε ο σκηνοθέτης του µιούζικαλ Σταµάτης Φασουλής. Στην παράσταση συµµετέχουν οι Τζένη Μπότση, Μέµος Μπεγνής, Ευαγγελία Μουµούρη, Αντώνης Λουδάρος. Ενορχηστρώσεις: Αλέξιος Πρίφτης.

ΙΝFΟ

«Μαρινέλλα – Το µιούζικαλ», στο θέατρο «Παλλάς» (Βουκουρεστίου 5, τηλ. 210-3213.100)

από 29 Σεπτεµβρίου. Εισιτήρια: 30-70 ευρώ