Ανεβάζει την προσφορά της για να κρατήσει τον Νάτσο Σκόκο στην ΑΕΚ η διοίκηση της κιτρινόµαυρης ΠΑΕ, ενώ κάποιες τυπικές διαδικασίες µένουν για να υπογράψει το νέο συµβόλαιό του ο Ράφικ Τζιµπούρ.


Ο Σταύρος Αδαµίδης θέλει να τελειώσει σύντοµα το θέµα της ανανέωσης του συµβολαίου του Νάτσο Σκόκο, αφού αυτή είναι και η επιθυµία του Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Οι σχέσεις του προπονητή της Ενωσης µε τον Αργεντίνο καθώς και µε τον Τζιµπούρ έχουν αλλάξει και µέχρι τώρα υπάρχει καλή συνεργασία. Φαίνεται δε ότι αυτά που συνέβησαν πέρυσι µεταξύ των τριών ανήκουν στο παρελθόν.

Ο Ντούσκο θεωρεί άκρως απαραίτητους τους δύο παίκτες και αφού η συµφωνία µε τον Τζιµπούρ επιτεύχθηκε, µένει να οριστικοποιηθεί και η ανανέωση του συµβολαίου του Σκόκο. Η προχθεσινή επαφή του προέδρου της Ενωσης µε τον µάνατζερ του παίκτη έδειξε ότι υπάρχει καλή θέληση και πως µπορεί να βρεθεί η χρυσή τοµή.

Η προσφορά των 800.000 ευρώ της ΑΕΚ για πάγια αποζηµίωση δεν ικανοποίησε τον Αργεντίνο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση είναι αποφασισµένη να την ανεβάσει προκειµένου να αποσπάσει την υπογραφή του. Ταυτόχρονα όµως η ΑΕΚ θα βάλει συγκεκριµένη ρήτρα αποδέσµευσης του παίκτη ενώ του δίνει ακόµα ένα κίνητρο: σε περίπτωση πώλησής του σε οµάδα του εξωτερικού να πάρει ο παίκτης το 15% από τα χρήµατα της παραχώρησής του. Υπάρχει και µία σκέψη, αν τελικά πάει σε οµάδα του εξωτερικού, να µπει όρος στην περίπτωση νέας µεταγραφής του να καρπωθεί και η Ενωση ένα ποσόν, περίπου 10%, από τη µετακίνησή του.Με τα µπόνους που θα πάρει οι πάγιες αποζηµιώσεις του µπορούν να φτάσουν στο 1 εκατ. ευρώ. Η διαφορά που υπάρχει µεταξύ των δύο πλευρών είναι ότι ο Σκόκο θέλει εξασφαλισµένο το 1 εκατ. ευρώ ως πάγια αποδοχή. Στην ΑΕΚ πάντως πιστεύουν ότι το θέµα θα έχει αίσιο τέλος αλλά, όπως λένε οι πληροφορίες, οι µάνατζερ του ποδοσφαιριστή θέλουν να γίνουν οι τελικές συζητήσεις από κοντά και όχι µέσω e-mail. Αυτό σηµαίνει ότι θα έρθουν στην Αθήνα, πιθανόν εντός των ηµερών.

Σε ό,τι αφορά τον Τζιµπούρ, χθες ο Αδαµίδης συναντήθηκε µε τον µάνατζερ του παίκτη και ζήτησε να µεταφραστούν τα συµβόλαια στα γαλλικά για να τα διαβάσει και ο παίκτης. Είναι καθαρά τυπικό θέµα και εντός των ηµερών ο Γαλλοαλγερινός θα υπογράψει την παραµονή του για τα επόµενα τρία χρόνια. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΝΤΙΟΠ

Κάκωση του αριστερού δικεφάλου έπαθε στη χθεσινή προπόνηση ο Πάπα Ντιοπ και σήµερα θα φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Η συµµετοχή του στο µατς εναντίον του Ολυµπιακού Βόλου είναι αµφίβολη. Ο Καφές συνέχισε ατοµικό πρόγραµµα, ενώ ο Γεωργέας θα υποβληθεί σήµερα σε προγραµµατισµένο χειρουργικό καθαρισµό των προσαγωγών.

n Στις εθνικές οµάδες τους κλήθηκαν οι Τζιµπούρ, Γιάχιτς και Μπερνς.

n Η ΑΕΚ παρέλαβε 1.350 εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής µε τον Ολυµπιακό Βόλου.

ΠΛ[-1774Η ΡΩΝΕΙ

Η προσφορά των 800.000 ευρώ της ΑΕΚ για πάγια αποζηµίωση δεν ικανοποίησε τον Σκόκο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση είναι αποφασισµένη να την ανεβάσει προκειµένου να αποσπάσει την υπογραφή του