Ένας άνδρας 34 ετών μπήκε ήρεμος σε ένα μπαρ στην πόλη Κόρντουε στη νότια Ισπανία για να πιει μία μπύρα ενώ κρατούσε μία τσάντα που περιείχε το κεφάλι της συντρόφου του που μόλις είχε …κόψει, όπως αναφέρει σήμερα ο ισπανικός Τύπος.

Ο άνδρας ανακοίνωσε αμέσως μόλις μπήκε στο μπαρ ότι είχε μαζί του το κομμένο κεφάλι της συντρόφου του, όμως κανείς δεν τον πίστεψε παρά τους λεκέδες από αίμα που είχε στο πουκάμισό του, διότι ήταν απολύτως ήρεμος, αναφέρει η ισπανική εφημερίδα ABC.

Λίγη ώρα αργότερα έφυγε από το μπαρ και αυτοκτόνησε πηδώντας από έναν πυλώνα του ηλεκτρικού, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα.

«Μόνο όταν οι πελάτες του μπαρ βγήκαν έξω και είδαν έναν λεκέ από αίμα στο έδαφος κατάλαβαν ότι δεν πρόκειται για μακάβρια φάρσα.Στη συνέχεια βρήκαν κοντά στο μπαρ μία τσάντα με το κεφάλι του θύματος», συνεχίζει η εφημερίδα.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε το θάνατο μίας γυναίκας από αιχμηρό όπλο, ενώ πρόσθεσε ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της αυτοκτόνησε πηδώντας από έναν πυλώνα του ηλεκτρικού, κοντά στον οποίο βρέθηκε και το όπλο του εγκλήματος