Οταν η ελευθερία ξεπερνά τα όρια, οι οµάδες παρουσιάζουν την εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι µε τη Λάρισα. Ο Δερµιτζάκης ήρθε στην Τούµπα για να συνεχίσει το έργο του Σάντος.

Στόχος του να διατηρήσει την πολύ καλή αµυντική λειτουργία της οµάδας (καλύτερη άµυνα του περσινού πρωταθλήµατος), αλλά και να δώσει περισσότερη ελευθερία στους παίκτες ώστε να αποδώσουν ελκυστικό ποδόσφαιρο. Η ελευθερία όµως εκλήφθηκε από αρκετούς ποδοσφαιριστές διαφορετικά, µε αποτέλεσµα η οµάδα να παρουσιάσει την εικόνα του αγώνα της περασµένης Κυριακής. Επί Σάντος, ήταν αδιανόητο να κάνουν οι παίκτες τακουνάκια στον χώρο του κέντρου. Μία φορά έγινε αυτί από τον Βερόν και ο Πορτογάλος µετά το τέλος του αγώνα είπε ότι η οµάδα δεν είναι τσίρκο.

Ο προβληµατισµός του Θόδωρου Ζαγοράκη αφορά το πώς θα µπορέσει να παρουσιάσει στα µάτια των ποδοσφαιριστών τον Δερµιτζάκη ως Σάντος, δηλαδή προπονητή που και θα τον σέβονται, αλλά και θα τον φοβούνται.

Είναι γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ ισχυρές προσωπικότητες στις τάξεις της, µε εκρηκτικό ταµπεραµέντο που ανά πάσα στιγµή µπορεί να τινάξουν τα πάντα στον αέρα. Ας µην ξεχνάµε ότι και πέρυσι το καλοκαίρι – όπως παραδέχθηκε ο Ζαγοράκης – ανακοινώθηκε επέκταση της συνεργασίας µε τον Σάντος προκειµένου να ισχυροποιηθεί η θέση του Πορτογάλου στα αποδυτήρια, που είχε αρχίσει να αµφισβητείται. Πάντως οι παίκτες δείχνουν ότι κατανοούν την κατάσταση. «Θα υπερασπιστούµε τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Θα αποδείξουµε φέτος πόσο αγαπάµε αυτή την οµάδα», δήλωσε ο Γκαρσία και ο Κοντρέρας είπε: «Θα προσπαθήσουµε την Κυριακή να καλύψουµε τους χαµένους βαθµούς και να κερδίσουµε εκτός έδρας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από