Στη σκιά των καταγγελιών για δωροδοκία του τερµατοφύλακα Χρήστου Πουρή από άνθρωπο που ενεργούσε για λογαριασµό του προέδρου του Λεβαδειακού Γιάννη Κοµπότη, τα Τρίκαλα συνέτριψαν 4-0 την οµάδα της Βοιωτίας.


Ηταν η απάντηση των γηπεδούχων σε όσα είχαν προηγηθεί του συγκεκριµένου αγώνα, καθώς µε την απόδοσή τους δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Λεβαδειακό. Τα Τρίκαλα από την αρχή του αγώνα επέβαλαν τον ρυθµό τους και προηγήθηκαν γρήγορα 1-0 στο 6’ µε γκολ του Ρούσεφ. Η συνέχεια του παιχνιδιού ήταν ένας µονόλογος για την οµάδα των Τρικάλων, η οποία όµως δεν µπορούσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δηµιουργούσε. Στο δεύτερο ηµίχρονο και ιδιαίτερα στο τελευταίο εικοσάλεπτο, τα Τρίκαλα βρήκαν και πάλι τον δρόµο προς τα δίχτυα, καθώς στο 70’ ο Μανουσάκης και στο 74’ και το 77’ ο Κοντογουλίδης διαµόρφωσαν το τελικό 4-0 δίνοντας διαστάσεις θριάµβου στη µεγάλη νίκη τους επί του Λεβαδειακού.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-1. Με κορυφαίο παίκτη και σκόρερ τον Γκούνγκελ, ο Παναιτωλικός πέρασε νικηφόρα από τον Εύοσµο καθώς επικράτησε µε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα, πετυχαίνοντας το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Β’ Εθνικής µε δύο νίκες σε ισάριθµα παιχνίδια. Οι φιλοξενούµενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο µεγαλύτερο διάστηµά του και η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 76’, όταν ο 30χρονος γερµανός µέσος πέτυχε το γκολ που χάρισε τρεις πολύτιµους βαθµούς στην οµάδα του Αγρινίου. Η οµάδα του Ευόσµου µετά το γκολ που δέχτηκε προσπάθησε να αντιδράσει αλλά όταν έµεινε µε δέκα παίκτες στο 82’ λόγω αποβολής του Σκλιοπίδη η κατάσταση έγινε πολύ δύσκολη γι’ αυτήν, αφού οι φιλοξενούµενοι είχαν την αριθµητική υπεροχή και πήραν εύκολα τη νίκη.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1. Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στην Ηλιούπολη, όπου η οµώνυµη οµάδα κατάφερε πέντε λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα να πάρει τη νίκη µε 2-1 επί του Πιερικού. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν γρήγορα (11’) µε τον Κάµπα, αλλά ο Πιερικός αντέδρασε και στο 20’ είχε δοκάρι µε τον Γκουγκουλιά, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 32’ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 57’ ήταν η σειρά του Κάµπα να στείλει την µπάλα στο δοκάρι της εστίας του Πιερικού, ενώ η λύτρωση για την Ηλιούπολη ήλθε στο 85’ µε εξαιρετικό γκολ του Νικολόπουλου.

ΟΦΗ – ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2-0. Με ηγέτη και σκόρερ τον Αγρίτη που πέτυχε και τα δύο γκολ της οµάδας του (49’ και 74’), ο ΟΦΗ κατάφερε να ξεπεράσει το εµπόδιο της Αναγέννησης Καρδίτσας. Το τελικό 2-0 κρίνεται δίκαιο, αφού η απόδοση του ΟΦΗ στο δεύτερο ηµίχρονο ήταν εξαιρετική, σε αντίθεση µε το πρώτο ηµίχρονο όπου προκάλεσε τις αποδοκιµασίες των οπαδών του.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ. Μέτριο παιχνίδι στη Ρόδο, όπου ο Διαγόρας και ο Θρασύβουλος µοιράστηκαν βαθµούς και εντυπώσεις. Το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο, καθώς η µόνη ευκαιρία που είχε ο Διαγόρας ήταν στο 75’ όταν ύστερα από κεφαλιά του Ζλάτκοβιτς, η µπάλα κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Θρασύβουλου.

Σήµερα η αγωνιστική ολοκληρώνεται µε τα παιχνίδια Εθνικός – ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός – Δόξα Δράµας, Πανθρακικός – Βέροια και Καλλιθέα – Εθνικός Αστέρας.