«Δεν με παίρνει να κοιτάζω αφ΄ υψηλού τον εκδημοκρατισμό της υψηλής ραπτικής». Τάδε έφη Βέρα Γουάνγκ, η κυρία που σχεδιάζει τα νυφικά των διασήμων. Βικτόρια Μπέκαμ, Τζένιφερ Ανιστον, Τζένιφερ Λόπεζ και πολλές άλλες έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους την 61χρονη σχεδιάστρια για την πιο ιδιαίτερη εμφάνιση της ζωής τους. Πρόσφατο παράδειγμα η Τσέλσι Κλίντον, η οποία φόρεσε μία δημιουργία της όταν παντρεύτηκε.

Παρ΄ότι βρίσκεται στην κορυφή και η επιχείρησή της αποτιμάται στα 700 εκατ. δολάρια, η κρίση τη δίδαξε πως πρέπει να κάνει στροφή. Αποφάσισε λοιπόν να απευθύνεται σε όλα τα βαλάντια. Να έχει δηλαδή τριπλή παρουσία. Σε καταστήματα πολυτελείας, σε κά ποια που απευθύνονται στη μεσαία τάξη και στα λεγόμενα εκπτωτικά. Τον Απρίλιο θα λανσάρει μια νέα συλλογή από φθηνά νυφικά για τα David΄s Βridal, μια αλυσίδα 300 καταστημάτων με είδη γάμου. Συνήθως τα νυφικά της κοστίζουν από 2.000 δολάρια μέχρι και 20.000. Η τιμή αυτών που θα σχεδιάσει για τα David΄s Βridal θα κυμαίνεται από 600 μέχρι 1.400 δολάρια.

Οσοι γνωρίζουν τον χώρο της μόδας βέβαια επισημαίνουν ότι, αν και ακούγεται λογική επιχειρηματική κίνηση εν μέσω ύφεσης, ενέχει ρίσκο. Πρώτον, αν δεν ελέγχει από κοντά την παραγωγή θα θέσει τη φήμη της σε κίνδυνο. Δεύτερον, μπορεί οι σελέμπριτις πελάτισσές της να μην εκτιμήσουν τις ανησυχίες της.