ΠΟΤΕ δεν έγιναν τόσo πολλά µέσα σε τόσο µικρό χρονικό διάστηµα.

Μετά το «πέναλτι του Δαλούκα», σηµειώθηκε χαµός! Ο Μαρινάκης τα έβαλε µε όλους και µε όλα, χρησιµοποιώντας ακραίες εκφράσεις και χάνοντας την ψυχραιµία του. Ο Πατέρας επιχείρησε να ρίξει τους τόνους και θυµήθηκε το «παλαιό κόκκινο καθεστώς». Ο Πιλάβιος, στο µάτι του κυκλώνα, από τη µία θέλει να κρατήσει τις ισορροπίες και τα ηνία του ποδοσφαίρου και από την άλλη ανοίγει την πόρτα σε όποιον του το ζητήσει. Οι επικεφαλής του Ολυµπιακού και του ΠΑΟ τα είπαν λες και το ποδόσφαιρο αφορά µόνον αυτούς και όλοι οι υπόλοιποι παίζουν τον ρόλο Είναι σαφές πως «όλοι παίζουν µπάλα». Ενα πέναλτι ίσως έσπασε το απόστηµα. Ολοι δείχνουν πως νοιάζονται για την αυτοκάθαρση του ποδοσφαίρου. Αν δεν πρόκειται για προσποιητές ενέργειες, ασφαλώς και είναι καλοδεχούµενες.

Η ευκαιρία θεωρείται µοναδική και µένει να φανεί αν οι παράγοντες έχουν την τόλµη να την αξιοποιήσουν ή νοιάζονται µόνο για να έχουν αυτοί και όχι κάποιος άλλος το πάνω χέρι.

Οσο για τον κ. Μαρινάκη, τον µεγαλοµέτοχο που έριξε νερό στον µύλο των εξελίξεων, καλείται να δείξει πως ενεργεί όχι ως πρόεδρος του Ολυµπιακού, αλλά ως το «κεφάλι» της Σούπερ Λίγκας.

των κοµπάρσων. Ο Αδαµίδης, ευκαιρίας δοθείσης, τα έριξε στους πάντες και προσπάθησε να κερδίσει πόντους στην εκτίµηση των οπαδών της ΑΕΚ, να µην µοιάζει αυτός και η οµάδα του µε τον φτωχό συγγενή. Ο Δαλούκας, έπειτα από ηµέρες σιωπής, τα βρόντηξε και έφυγε, µάλλον µε συµβουλή «κολλητών». Ο πρόεδρος της Δηµοκρατίας, ο κ. Παπούλιας, εδέχθη παράγοντες, προπονητές και παίκτες, σε µια προσπάθεια να επέλθει η ηρεµία και έκανε νουθεσίες για ευπρεπείς συµπεριφορές από όλους. Και η Σούπερ Λίγκα προγραµµατίζει για σήµερα Διοικητικό Συµβούλιο, προφανώς για να κατανοήσουν όλα τα µέλη της τι συνέβη αυτά τα κρίσιµα 24ωρα.