Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναικός, Νικόλας Πατέρας, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή εξέφρασε την πρόθεση του να συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε να αλλάξουν το ποδόσφαιρο.

Ο κ Πατέρας, λοιπόνσε συνέντευξή του στον NovaΣΠΟΡ FM είπε:

Για τη φάση του πέναλτι: «Κατά την άποψη μου η φάση του Βύντρα ήταν πέναλτι. Ίσως είμαστε προκατειλημμένοι. Ο Βύντρα πήρε την εσωτερική, τον μάρκαραν και πέρυσι. Το ίδιο έγινε πέρυσι στο «Ολύμπικο» με τη φάση του Νίνη και πήρε πέναλτι. Το είδαμε δέκα φορές στο ριπλέι και έχουμε άποψη.Έχουμε και εμείς παράπονα με τον Δαλούκα, αλλά δεν το κοινοποιήσαμε».

Για όσα ανέφερε ο Ολυμπιακός περί διαγραφής του Δαλούκα: «Πέρυσι ο Δαλούκας τιμωρήθηκε γιατί στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, αδίκησε την ΑΕΚ. Τότε η ΑΕΚ το κυνήγησε είχε έννομο συμφέρον. Συμφωνώ με τον φίλο μου τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι πρέπει να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Διαφωνώ μαζί του όμως στο να ανεβάζει τους τόνους από τόσο νωρίς».

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έχουμε νέους άφθαρτους ανθρώπους, όπως ο Αδαμίδης, ο Πηλαδάκης, ο Τσακίρης. Εγώ με τον κ Μαρινάκη είμαστε φίλοι. Έχουμε μια ευκαιρία να αλλάξουμε σελίδα, γιατί δεν έχουμε προηγούμενα μεταξύ μας, δεν κλέψαμε πρωταθλήματα ο ένας από τον άλλο. Πρότεινα στον κ Μαρινάκη να βγούμε μαζί σε μια συνέντευξη και να δηλώσουμε κατηγορηματικά ότι το ποδόσφαιρο γύρισε σελίδα. Παρασκήνιο, λαμόγια, θα μας βρουν απέναντι τους. Ο κ Μαρινάκης το σκέφτεται, ενώ μας το είπε και ο Πλατινί στο κοινό δείπνο που μας παρέθεσε.Μας έδωσε δικά του παραδείγματα για πέναλτι που πήρε στην καριέρα του. Μας ζήτησε εμπιστοσύνη και συνεργασία, ώστε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα»