Από απώλεια στη... λίμπιντο φαίνεται να υποφέρουν τα περισσότερα ζευγάρια στη Γαλλία, κλονίζοντας ακόμη και τη θεωρία που θέλει τους Γάλλους, μεγάλους εραστές.

'Ερευνα που έγινε από το Ινστιτούτο για την Κοινή Γνώμη έδειξε ότι πάνω από τα δύο τρίτα των ζευγαριών έχουν κακή σεξουαλική ζωή. Μάλιστα, οι γυναίκες- τουλάχιστον η μία στις τρεις- χρησιμοποίησαν δικαιολογίες του τύπου «έχω πονοκέφαλο», «είμαι κουρασμένη», «θα μας ακούσουν τα παιδιά», για να αποφύγουν να κάνουν σεξ με τον σύντροφό τους.

Και στο αντίπαλο στρατόπεδο όμως, το ψέμα βρήκε τη θέση του. Σχεδόν ο ένας στους έξι άνδρες είπε ότι επικαλέστηκε παρόμοιες δικαιολογίες για να αποφύγει το σεξ.

Η χώρα που συνδέθηκε όσο καμία άλλη με το «γαλλικό φιλί» ίσως να πλήττεται από απώλεια σεξουαλικής επιθυμίας, επισημαίνει ο ανταποκριτής του BBC στο Παρίσι David Chazan.

Όλα όμως έχουν τη λύση τους. Και η φαρμακευτική εταιρία που ζήτησε να διεξαχθεί η έρευνα επισημαίνει ότι θ'αρχίσει σύντομα εκστρατεία ενημέρωσης  για τα ζευγάρια στη Γαλλία που θέλουν να βελτιώσουν την ερωτική τους ζωή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από