Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 στη Ριζούπολη τον Πανσερραικό, μιάνίκη, η οποία θα τη βοηθήσεινα ξεπεράσει τα προβλήματα που δημιουργήθηκανεξ αιτίας της ήττας της πρεμιέρας από την Κέρκυρα.

Η ΑΕΚ έπαιξε αρκετά καλα στο πρώτο ημίωρο, είχε φάσεις για γκολ, σκόραρε με τον Τζιμπούρ (26′ ) και γενικά, πρόσφερε θέαμα. Το ματς, στη μεγαλύτερη διάρκεια του είχε την ΑΕΚ να ελέγχει το ρυθμό, απλά, το γκολ του Καφέ στο 70′ με το οποίο έγινε το 2-0, λειτούργησεπερισσότερο ως ηρεμιστικό για την ομάδα του Μπάγεβιτς. Κι αυτό, αφού υπήρχε ο φόβος ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει ο νόμος του ποδοσφαίρου, από τη στιγμή που και ο Πανσερραικός δενπεριορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα.

Να σημειώσουμε επίσης, ότι ο Μπάγεβιτς, αποβλήθηκε δέκα λεπτά πριν από το τέλος, όταν διαμαρτυρήθηκε έντονα σε απόφαση του διαιτητή Αμπάρκιολη (Μακεδονίας). Ο τελευταίος, έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μάκο-Λεοζίνιο, Ντιόγο, Κάστρο.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Γιάχιτς, Μανωλάς, Δέλλας, Λαγός, Μπερνς (67′ Πατσατζόγλου), Καφές, Μάκος (83′ Ντιόπ), Σκόκο (90’ Λεονάρντο), Λυμπερόπουλος, Τζιμπούρ.

Πανσερραικός:Ράντμαν, Αλβάρες, Άμο, Παπάζογλου, Ντιόγκο, Σουμπίνιο (58′ Αμπουμπακάρι), Κάστρο, Λεοζίνιο (77′ Νταλέ), Μπέλιτς (65′ Τάντιτς), Βρούτσινα, Γεωργιάδης.