ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ στον οικονοµικό τοµέα ψάχνουν οι Παππάς και Νοτιάς.

Οι διοικητικές εξελίξεις σε Παναθηναϊκό και Ολυµπιακό ανάγκασε τους δύο µεγαλοµετόχους της ΑΕΚ να αναζητήσουν ανθρώπους που να µπορούν να βοηθήσουν οικονοµικά την οµάδα τους. Ηδη έχουν γίνει επαφές µε γνωστούς επιχειρηµατίες που αγαπούν την Ενωση, χωρίς όµως ανταπόκριση. Σύµφωνα µε πληροφορίες οι Παππάς και Νοτιάς πλησίασαν τον Πόλυ Χατζηιωάννου για να επιστρέψει, αν και κάτι τέτοιο είναι δύσκολο. Η εύρεση πάντως ανθρώπων που θα βοηθήσουν τους δύο εναποµείναντες µετόχους θεωρείται επιτακτική ανάγκη προκειµένου να καταστεί η ΑΕΚ ανταγωνιστική µε τους δύο «αιώνιους». Η άµυνα πληρώνει τα… σπασµένα. Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς ετοιµάζει αλλαγές για τέταρτο συνεχόµενο µατς, κυρίως στην άµυνα – ίσως και στους αµυντικούς µέσους. Ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν έχει µείνει ευχαριστηµένος από την απόδοση της αµυντικής γραµµής του και όπως φαίνεται και από τις τελευταίες προπονήσεις σκέφτεται να κάνει γενικό λίφτινγκ στα µετόπισθεν, ίσως και στη µεσαία γραµµή.

Στα τρία πρώτα επίσηµα µατς που έχει δώσει η Ενωση, ο Μπάγιεβιτς έχει δοκιµάσει τρεις διαφορετικές τετράδες στην άµυνα, το ίδιο ακριβώς και στους αµυντικούς µέσους. Σε τρία παιχνίδια, τρεις διαφορετικές δυάδες παικτών έπαιξαν. Οι αλλαγές θα αρχίσουν µάλλον από τη θέση του γκολκίπερ, αφού ο Σεµπάστιαν Σάχα δεν έχει ικανοποιήσει τον Ντούσκο. Φαίνεται δε ότι ήρθε η ώρα του Γιάννη Αραµπατζή. Στη δεξιά πλευρά της άµυνας ο Χρήστος Πατσατζόγλου θα πάρει θέση ενώ και στο κεντρικό αµυντικό δίδυµο θα υπάρξει αλλαγή. Ο Νασούτι θα γίνει παρτενέρ του Κώστα Μανωλά.

Στους αµυντικούς µέσους υπάρχει σκέψη να επιστρέψει ο Γρηγόρης Μάκος, αφού ο Ντιοπ έδειξε ότι δεν είναι έτοιµος για να αντέξει 90’ αγώνα. n Ο Σταύρος Αδαµίδης τελικά αποφάσισε να µη συναντηθεί µε τους µάνατζερ των Μπλάνκο, Σκόκο, αφού προέχει το µατς µε τον Πανσερραϊκό και δεν θέλει σε καµία περίπτωση να αναστατωθεί η οµάδα από αρνητική εξέλιξη. Χθες πάντως ο πρόεδρος της Ενωσης επιθεώρησε τα έργα που γίνονται στη Ριζούπολη για το µατς της Κυριακής.

n Με σφίξιµο στον προσαγωγό αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση ο Ανέστης Αργυρίου.