«ΟΡΟΥΝΙ σκόραρε χωρίς να του στοιχίσει 1.200 στερλίνες», έγραψε η σκανδαλοθηρική «Sun» στο πρωτοσέλιδό της κάνοντας περίγελω τον Γουέιν Ρούνι για τα κατορθώµατά του µε τα κολ γκερλ, µε αφορµή το γκολ που πέτυχε εναντίον της Ελβετίας.

Ισως θα ήταν καλύτερα για τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παρέµενε στη Βασιλεία και να µην πατούσε βρετανικό έδαφος. Ο λόγος, οι νέες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή αλλά και οι άγριες διαθέσεις της συζύγου του Κολίν, µε την οποία είχε προγραµµατίσει να συναντηθεί χθες για να αποφασίσουν για το µέλλον του γάµου τους. Η «Daily Μirror» δηµοσιεύει συνέντευξη αεροσυνοδού της Βritish Αirways, η οποία υποστηρίζει πως στην Ιµπίθα ο Ρούνι προσπάθησε να τη ρίξει στο κρεβάτι, ενώ αποκαλύφθηκε και η ταυτότητα του δεύτερου κολ γκερλ που συµµετείχε µε την Τζένι Τόµπσον στην ερωτική συνεύρεση µε τον ποδοσφαιριστή. Ονοµάζεται Ελεν Γουντ, είναι κόρη λέκτορα του πανεπιστηµίου και θεωρείται ειδική στον… λεσβιακό έρωτα. Για τη συνεύρεσή της µε τον Ρούνι φέρεται να είπε πως τους έκανε µια πολύ γερή προπόνηση που θα τη θυµούνται για καιρό…

Εντύπωση προκάλεσε η κίνηση των γονέων της Τζένι Τόµπσον να ζητήσουν συγγνώµη από τη σύζυγο του Ρούνι, Κόλιν ΜακΛάφλιν, και την οικογένειά της για τη συµπεριφορά της κόρης τους.

Ο Ρούνι θα έχει µπελάδες και µε τον προπονητή του σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος τον έχει ειδοποιήσει για να δώσει εξηγήσεις για την εξωαγωνιστική συµπεριφορά του.