Έψαχναν για κάμερες καταγραφής ιδιωτικών στιγμών πελατών, σε ξενοδοχείο 45 δωματίων στο Ηράκλειο Κρήτηςκαι βρέθηκαν σε υποθεση παράνομης κατοχής όπλων, φυσιγγίων και εκρηκτικών .

Για την υποθεση συνελήφθησαν ,ένας 37αχρονος Έλληνας ,ένας 28αχρονος αλλοδαπός καθώς και μια 70αχρονη , μητέρα και σύζυγος του ιδιοκτήτη και του συνιδιοκτήτη του ξενοδοχείου οι οποίοι αναζητούνται .

Η έρευνα στο ξενοδοχείο έγινε μετά απο καταγγελίες για σύστημα καταγραφής εικόνας και ήχου στα δωμάτια. Αστυνομικοι ερεύνησαν όλα τα δωμάτια και διαπίστωσαν απο ίχνη που είχαν μεινει οτι το κύκλωμα ειχε αφαιρεθεί .

Κατά την έρευνα όμως σε αποθηκευτικούς χώρους, και σε γραφεία βρέθηκαν μέσα σε ερμάρια και σε κουτιά ασφαλείας τα οποία απασφαλισθηκαν με την βοήθεια κλειδαρά ,φυσίγγια διαφορων διαμετρημάτων , 105 πυροκροτητές μεγέθους κάψουλας άγνωστης εφαρμογής και ένας σιγαστήρας .Κατασχέθηκαν ακόμα ένα κουτί που περιείχε τέσσερα τέσσερα φιαλίδια άγνωστων ουσιών και εξοπλισμό ναρκώσεως από απόσταση .

Φυσίγγια βρέθηκαν και στο σπίτι του 79 άχρονου συνιδιοκτήτη ενώ στο σπίτι του 40αχρονου γιου του και ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου βρέθηκε συλλογή οπλων και εκρηκτικών .Ανάμεσα τους ένα περίστροφο MAGNUM ,ένα πακέτο με αμμωνιοδυναμίτιδα βάρους μισού περίπου κιλού και τρία μασούρια δυναμίτιδας