Αγωνία στα διοικητικά, µε τη σηµερινή συνάντηση των µετόχων Γ. Βαρδινογιάννη, Α. Βγενόπουλου και Ν. Πατέρα, αλλά και στα αγωνιστικά, καθώς η οµάδα «πονάει» στην αριστερή πλευρά της άµυνας!
Ο κόσµος του Παναθηναϊκού βέβαια «καίγεται» περισσότερο αυτήν τη στιγµή για τη θετική έκβαση της κρίσιµης συνάντησης, η οποία σε περίπτωση συµφωνίας θα δώσει την πλειοψηφία των µετοχών της ΠΑΕ στους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα.

Ο Νίκος Νιόπλιας έχει τον δικό του… πονοκέφαλο να ασχοληθεί, που έχει να κάνει µε το ποιος θα αγωνιστεί αριστερό µπακ στον αγώνα του Σαββάτου µε τον Αρη. Ο Σεντρίκ Καντέ, που έδειχνε η πιο ενδεδειγµένη λύση για να αντικαταστήσει τον τραυµατία Νίκο Σπυρόπουλο, ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν προπονήθηκε. Τον έζωσαν τα φίδια τον 45χρονο προπονητή των Πρασίνων, ενώ θα περιµένει να δει σήµερα σε τι κατάσταση θα είναι ο αµυντικός από το Μάλι. Αν δεν είναι απόλυτα έτοιµος, οι επόµενες επιλογές του Νιόπλια είναι οι Λουκάς Βύντρα και Γιώργος Ιωαννίδης. Ο πρώτος έχει αγωνιστεί αρκετές φορές αριστερά, τόσο µε τον ΠΑΟ όσο και µε την Εθνική, αν και δεν είναι η θέση του. Είναι καλός ανασταλτικά. Για τον δεύτερο είναι η φυσική του θέση και αποκτήθηκε για να εντείνει τον ανταγωνισµό µε τον Σπυρόπουλο. Διεθνής µε τις οµάδες Ελπίδων και Νέων, ταλαντούχος, τον γνωρίζει και πιστεύει πολύ σ’ αυτόν ο Νιόπλιας.

ΤΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ

Οσον αφορά το διοικητικό ραντεβού, αναµένεται να γίνει σήµερα το µεσηµέρι. Τα µηνύµατα που βγαίνουν και από τις δύο πλευρές είναι θετικά και υπάρχει άνεµος αισιοδοξίας για συµφωνία. Υπάρχουν όµως και αρκετά θέµατα (τι Παναθηναϊκό θέλουµε για τη συνέχεια, τι λεφτά χρειάζονται, κοινή πορεία σε σηµαντικά θέµατα π.χ. συµβόλαια µε Ολυµπιακό, γήπεδο στον Βοτανικό, προπονητικό κέντρο) που θέλουν συζήτηση. Χθες το µεσηµέρι συναντήθηκαν οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Νικόλας Πατέρας και συζήτησαν τις «καυτές πατάτες» ενόψει του σηµερινού ραντεβού.

Στη συνάντηση πάνε µε θετική διάθεση συµφωνίας, όµως διατηρούν και επιφυλάξεις. Ο Βγενόπουλος είναι πολύ πιθανό να ζητήσει να µην προχωρήσει η λύση του Βοτανικού κι ας χαθούν όσα χρήµατα δόθηκαν για τις µελέτες από την ΠΑΕ. Θα ζητήσει ακόµη να µην του γίνεται αντιπολίτευση από τον Τζίγγερ. ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟ ΡΕΚΟΡ

Απλησίαστο ρεκόρ πώλησης εισιτηρίων διαρκείας πέτυχε ο Παναθηναϊκός που έφτασε τελικά τα 28.456 κοµµάτια! Αν τελεσφορήσει και η συνάντηση της… τρόικας του ΠΑΟ υπάρχει η περίπτωση να ξανανοίξουν τα γκισέ, αφού υπάρχει µεγάλο ενδιαφέρον οπαδών. Το προηγούµενο ρεκόρ έχουν πάλι οι Πράσινοι (2008-2009) µε 26.002, ενώ η ΑΕΚ την περίοδο 2007-2008 επί Ντέµη Νικολαΐδη είχε πουλήσει 25.495.

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Τα µηνύµατα που βγαίνουν και από τις δύο πλευρές για τη σηµερινή συνάντηση είναι θετικά και υπάρχει άνεµος αισιοδοξίας για συµφωνία