Ο Νικόλας Πατέρας επιστρέφει στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αυτό αποφασίστηκε στη συνάντηση των τριών (Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος, Πατέρας) που έγινε σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας. Οι κ.κ. Βγενόπουλος-Πατέρας δεν δέχθηκαν τη δωρεά του κ. Βαρδινόγιάννη για προσφορά του 25% των μετοχών της ΠΑΕ, αλλά συμφώνησαν να προχωρήσουν ενωμένοι για το καλό της «πράσινης» ΠΑΕ.

Οπως είπαν, πρόκειται να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ με αύξηση του ΜΚ που θα γίνει στο τέλος της περιόδου.

Υστερα από τέσσερις ώρες, η εποχή των αντιπαραθέσεων έλαβε τέλος.

Ο Α. Βγενόπουλος διάβασε το κείμενο που συνέταξαν οι τρεις άνδρες: «Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε μια νέα εποχή πολυμετοχικότητας. Οι κ.κ. Βαρδινογιάννης, Πατέρας και Βγενόπουλος, διευκρίνησαν όλα τα σημεία με μόνο γνώμονα τα συμφέροντα της ΠΑΕ. Επανέρχεται ως πρόεδρος της ΠΑΕ ο κ. Πατέρας, η δωρεά δεν έγινε αποδεκτή και συμφωνήθηκε ότι η αύξηση του ποσοστού κατά 25% θα γίνει μέσα από αύξηση του ΜΚ που θα γίνει στο τέλος της περιόδου. Η τρέχουσα αύξηση κεφαλαίου θα καλυφθεί με συμμετοχή όλων. Ευχαριστούμε τον κ. Κωνσταντόπουλο για την κάλυψη της προεδρίας».

Ο Ν. Πατέρας, είπε: «Είχαμε μια τετράωρη συνάντηση. Λύσαμε τις παρεξηγήσεις που υπήρξαν και προχωράμε ενωμένοι για το καλό του Παναθηναϊκού».

Ο κ. Πατέρας επιστρέφει, λοιπόν, στην προεδρία, ενώ χειροκροτήθηκε από περίπου 20 οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν έξω από το ξενοδοχείο.