Την απόλυτη εµπιστοσύνη του στην οµάδα και τον ίδιο εξέφρασε χθες ο Σταύρος Αδαµίδης στον Ντούσαν Μπάγιεβιτς, εντοπίζοντας παράλληλα και το πρόβληµα που αντιµετωπίζει η ΑΕΚ στα µέχρι τώρα επίσηµα µατς.


Ο πρόεδρος της Ενωσης αµέσως µετά την επιστροφή του από το Λονδίνο, ανέβηκε στους Θρακοµακεδόνες για να βρεθεί δίπλα στην οµάδα και τον προπονητή. Στους ποδοσφαιριστές δεν µίλησε, αλλά τα είπε µε τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί είδηση, αφού οι δυο τους µιλούν καθηµερινά, αλλά µ’ αυτή την επίσκεψή του θέλησε να τονώσει το ηθικό όλων, αλλά κυρίως να σβήσει τους ψιθύρους που ακούγονταν δεξιά και αριστερά περί αµφισβήτησης του προπονητή και κυρίως περί εξηγήσεων που θα ζητούσε από τον Ντούσκο για την κακή εικόνα που παρουσιάζει η οµάδα.

Κοινή διαπίστωση πάντως και των δύο ήταν ότι όντως η απόδοση της ΑΕΚ στα τρία επίσηµα µατς δεν ήταν αυτή που περίµεναν τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής, αλλά κυρίως οι οπαδοί της.

Αυτό που όµως επισηµάνθηκε, είναι ότι το πρόβληµα εντοπίζεται στο γεγονός ότι αυτά που γίνονται στις προπονήσεις και τα οποία έχει δει και ο ίδιος ο Αδαµίδης που έχει παρακολουθήσει αρκετές, δεν βγαίνουν στο γήπεδο. Αυτό είπε και ο Μπάγιεβιτς και όπως τόνισε στον πρόεδρο, θεωρεί ότι αυτό θα διορθωθεί σύντοµα και η οµάδα θα βρει τον δρόµο της.

Ο πρόεδρος των Κιτρινόµαυρων πάντως είναι αποφασισµένος να τελειώσει µέσα στην εβδοµάδα το θέµα της ανανέωσης των συµβολαίων των Σκόκο, Τζιµπούρ και Μπλάνκο είτε θετικά είτε αρνητικά, για να µην υπάρχουν προβλήµατα στην απόδοσή τους.

n Σήµερα εξάλλου αναµένεται να ολοκληρωθεί η στρώση του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ και οι διαβεβαιώσεις που έλαβε η ΑΕΚ λένε ότι την επόµενη εβδοµάδα θα αγωνιστεί εκεί µε τη Χάιντουκ. n Σε ό,τι αφορά τους τραυµατίες, οι Μανωλάς και Μάκος κάνουν αγώνα δρόµου για να προλάβουν το µατς µε τον Πανσερραϊκό. Ο πρώτος έχει θλάση και ο δεύτερος διάστρεµµα. Η κατάσταση των Πατσατζόγλου, Νασούτι και Νταντόµο δεν εµπνέει ανησυχία.