Θετικά ήταν τα σχόλια του Ανδρέα Βγενόπουλου για την επιστολή του Γιάννη Βαρδινογιάννη και προσέθεσε ότι την Τετάρτη θα υπάρξει συνάντηση με τον ίδιο και τον Νικόλα Πατέρα, ώστε να μπει ο Παναθηναϊκός «σε μια νέα εποχή».

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου στον «Sentra FM»:

«Η επιστολή λέει κάποια πράγματα γενικά. Κι εγώ κι ο Νίκος είμαστε θετικοί. Τηλεφώνησα στον κ. Βαρδινογιάννη κι από Τετάρτη θα μιλήσουμε για να υλοποιήσουμε τον καινούριο σχεδιασμό. Εάν έχουμε αντιληφθεί σωστά την πρότασή του, μπορούμε να μιλάμε για νέα εποχή», είπε αρχικά ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Ερωτηθείς για το αν αιφνιδιάστηκαν με την επιστολή, απάντησε: «Για τον Πατέρα δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά εμένα με αιφνιδίασε πρόταση του κ. Βαρδινογιάννη. Πριν από λίγο καιρό είχα χαρακτηριστεί αναξιόπιστος και σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις».

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος αποκάλυψε ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. «Ήταν μια πολύ φιλική τηλεφωνική συνομιλία. Εκτός απροόπτου και πάντοτε πρέπει να βάζουμε μια μικρή επιφύλαξη τα μηνύματα είναι θετικά, αλλά μιλάμε για μια καινούρια μέρα στον Παναθηναϊκό σε κλίμα ομόνοιας και συνεργασίας. Εκ πρώτης όψεως είναι θετικά τα μηνύματα, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν μιλήσουμε».

Όταν του ζητήθηκε να ερμηνεύσει πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αποφάσισε να χαρίσει το ποσοστό του, είπε: «Δεν μπορώ να ερμηνεύσω πώς την δίνει χωρίς χρήματα. Είμαστε υποχρεωμένοι για το καλό του ΠΑΟ να πάμε με θετικά στην συνάντηση. Προέχει το καλό της ομάδας. Οτιδήποτε κι αν κρύβεται πίσω από την πρόταση θα πρέπει να γίνει για το καλό της ομάδας.

»Έχουμε περάσει μια περίοδο, όπου η επικοινωνία ήταν παραπάνω από την ουσία. Ελπίζω η επιστολή Βαρδινογιάννη να έχει στόχο την ουσία.

»Αυτό που έχει σημασία είναι η ενότητα, δεν μιλάμε για θέματα προσωπικά, οικογενειακά κ.τ.λ. Ο,τι έγινε έγινε. Πρέπει να μπούμε όλοι μαζί στη νέα εποχή».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από