Πού είναι η ΑΕΚ; Η οµάδα που έπαιζε θεαµατικό ποδόσφαιρο στα φιλικά µε αντιπάλους όπως η Μπλάκµπερν και η Ρέιντζερς, η οµάδα που έστελνε µηνύµατα αισιοδοξίας, τώρα δεν µπορεί να κερδίσει ούτε τον Θρασύβουλο!
Και δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος.

Μετά την ήττα από την Καλλιθέα, η Ενωση έχασε προχθές και από τον Θρασύβουλο (1-0), σε φιλικό αγώνα που έγινε στη Φυλή. Η εµφάνιση του Δικεφάλου ήταν αποκαρδιωτική και ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς στενοχωρήθηκε τόσο πολύ, ώστε δεν έκανε δηλώσεις…

Ειναι φανερό ότι κάποιοι καβάλησαν το καλάµι στην ΑΕΚ.

Διότι δεν εξηγείται η αγωνιστική καθίζηση, η έλλειψη ιδεών και η προκλητική αδιαφορία ορισµένων παικτών, οι οποίοι µετά τη σφαλιάρα της Κέρκυρας στην πρεµιέρα του πρωταθλήµατος, συνεχίζουν απτόητοι να χάνουν και στα φιλικά µε οµάδες Β΄ Εθνικής.

Στο προχθεσινό φιλικό όλες οι γραµµές της ΑΕΚ ήταν τραγικές. Κάπως φάνηκαν οι νεοαποκτηθέντες Πατσατζόγλου, Νασούτι, αλλά ακόµη είναι πολύ νωρίς για να προβλέψει κανείς εάν οι δυο αυτοί παίκτες θα βοηθήσουν ουσιαστικά την ΑΕΚ.

Είναι τόσo πολλά και δύσκολα τα επίσηµα παιχνίδια που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη, ώστε µε τα τωρινά δεδοµένα ουδείς µπορεί να εγγυηθεί µια αξιοπρεπή πορεία για την Ενωση.

Πάντως, «Πάτσα» και Νασούτι θέτουν υποψηφιότητα για το µατς µε τις Σέρρες, αφού ο Μανωλάς είναι τραυµατίας και ο Ντούσκο ενδέχεται να χρησιµοποιήσει ως παρτενέρ του Δέλλα έναν από τους δυο ή και τους δυο, µε τον Πατσατζόγλου στη δεύτερη περίπτωση να παίζει δεξί µπακ.

Το γκολ της νίκης για τον Θρασύβουλο σηµείωσε ο Ζαχαρόπουλος µε πλασέ (35’) έπειτα από σέντρα του Κατσίκη και άστοχη έξοδο του Σάχα.

Στο 90’ ο Μπλάνκο εκτέλεσε πέναλτι, αλλά ο Σιδεράκης απέκρουσε. ΑΕΚ: Σάχα, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Αργυρίου, Νταντόµο, Ντιοπ, Μάκος, Λαγός, Εντερ, Σκόκο, Μπλάνκο.

Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Γκερέιρο (για πρώτη φορά έπειτα από πολλούς µήνες), Καλαµιώτης, Φροξυλιάς, Ιντζόγλου, Καράµπελας, Λεονάρντο.

Στο 86’ τραυµατίστηκε και αποχώρησε ο Μάκος.

Σήµερα αρχίζει η προετοιµασία για τον προσεχή αγώνα µε τον Πανσερραϊκό, στη Ριζούπολη. n Με τρεις τράπεζες έχει αρχίσει συζητήσεις η διοίκηση της ΑΕΚ για τη χρηµατοδότηση του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του υπολογίζουν ότι ένα γήπεδο 30.000 θέσεων, µε χώρους πάρκινγκ και 5.000 τετραγωνικά µέτρα για εµπορικές χρήσεις θα κοστίσει 80-100 εκατ. ευρώ και θα µπορεί να χρηµατοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από µία ή περισσότερες τράπεζες.

Ο ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ Επίθεση δέχτηκε ο σκάουτερ της ΑΕΚ Βασίλης Μπορµπόκης από οπαδούς του Ηρακλή, στο Καυταντζόγλειο, το απόγευµα του Σαββάτου. Ο Μπορµπόκης πήγε να παρακολουθήσει το φιλικό του Ηρακλή µε τον Πανσερραϊκό για να κατασκοπεύσει την οµάδα των Σερρών µε την οποία η ΑΕΚ παίζει την προσεχή αγωνιστική. Οταν ο πρώην άσος έγινε αντιληπτός από οπαδούς του Ηρακλή, τουλάχιστον δέκα από αυτούς του όρµησαν, τον έσπρωξαν και τον έριξαν κάτω, αλλά ευτυχώς δεν πρόλαβαν να τον δείρουν!

Η επίσηµη ΑΕΚ εξέφρασε την αγανάκτησή της για το συµβάν και ο πρόεδρος κ. Αδαµίδης, ο οποίος απουσιάζει στην Αγγλία, θα εξετάσει το θέµα όταν επιστρέψει.

ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Πατσατζόγλου και Νασούτι θέτουν υποψηφιότητα για το µατς µε τον Πανσερραϊκό