Ένα διήμερο Φεστιβάλ με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής διοργανώνεται στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Γιάννης Αγγελάκας, Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Κωστής Μαραβέγιας, Μόνικα, Rous, The Burger Project είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που ενώνουν μουσικά τις δυνάμεις τους.

Το Ark Festival φέρνει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής στον ίδιο χώρο.

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου Γ.Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης και Β Movies, Γιάννης Χαρούλης, Rous και The Voyage Limpid Sound ανεβαίνουν στη σκηνή.

Μία ημέρα μετά (Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου) αναλαμβάνουν «δράση» οι Xaxakes, Maraveyas Ilegal, Monika, The Burger Project και Leon.

Στα πλαίσια του Ark Festival, θα στηθεί παζάρι βινυλίων για όσους αγαπούν ακόμα να ακούν μουσική και με την καρδιά τους, εκτός από τα αυτιά τους, θα πωλούνται CD σε προνομιακές τιμές από 5 ως 10 ευρώ.

Παράλληλα, η ευρύτερη περιοχή του Γκαζιού θα συμμετάσχει στη γιορτή, με τέσσερα μπαρ και τέσσερα εστιατόρια της περιοχής να προσφέρουν έκπτωση στους θαμώνες του φεστιβάλ με την επίδειξη του εισιτηρίου τους.

Τιμές εισιτηρίων:

Ημερήσια προπώληση: 17 Ευρώ

Στην είσοδο: 20 Ευρώ

Εισιτήριο 2ημέρου: 30 Ευρώ