Η ΨΥΧΟΥΛΑ τους το ξέρει στην ΑΕΚ αν ανησυχούν ή όχι για το πότε θα είναι έτοιµο το ΟΑΚΑ.

Η «κιτρινόµαυρη» ΠΑΕ έχει πάρει προφορικές διαβεβαιώσεις ότι το Ολυµπιακό Στάδιο θα είναι έτοιµο για τον αγώνα του Εuropa League εναντίον της Χάιντουκ, αλλά η πρόσφατη δήλωση του Λάζαρου Γρύλλη, προέδρου του ΟΑΚΑ, µάλλον ανησύχησε τους πάντες: «Κάνουµε προσπάθειες να γίνει ο αγώνας µε τη Χάιντουκ στις 16 του µήνα. Τρεις, τέσσερις ηµέρες πριν θα γνωρίζουµε. Εάν δεν µεσολαβήσουν καύσωνες, εάν το χορτάρι συµπεριφερθεί καλώς, τότε θα γίνει ο αγώνας.

Είναι νωρίς ακόµα να απαντήσουµε αν θα πραγµατοποιηθεί το παιχνίδι».

Τα πράγµατα λοιπόν είναι δύσκολα και δεν πρέπει να ξεχνάµε ότι απόψε στο ΟΑΚΑ διεξάγεται η συναυλία των U2, που σίγουρα θα επιβαρύνει περισσότερο τον ήδη ταλαιπωρηµένο αγωνιστικό χώρο.

Το κακό είναι ότι οι εναλλακτικές λύσεις είναι περιορισµένες και σίγουρα επώδυνες για την ΑΕΚ. Το άδειο «Γ. Καραϊσκάκης», το Πανθεσσαλικό και το Παµπελοπονησιακό, γιατί η Ριζούπολη δεν µπορεί να φιλοξενήσει ευρωπαϊκά µατς.

Εκτός από τα χρήµατα που θα χάσει η ΑΕΚ, το ερώτηµα που απασχολεί όλους είναι τι θα γίνει µε τους 11.600 ανθρώπους που έχουν πάρει εισιτήρια διαρκείας και ήδη έχουν χάσει το µατς µε την Νταντί Γιουνάιτεντ. Αν δεν καταφέρουν να παρακολουθήσουν τρία ακόµα παιχνίδια θα µπορούν να ζητήσουν τα χρήµατά τους πίσω.

Το κακό είναι ότι και το γήπεδο της Ριζούπολης που η ΑΕΚ έχει ζητήσει για να παίξει µε τον Πανσερραϊκό θέλει πολλή δουλειά.