Ο-12ΜΑΡΙΝΟΣΟΥΖΟΥΝΙΔ Η-130Σ [-2304ζήτησε ακόµη τρεις ποδοσφαιριστές από τη διοίκηση του Ηρακλή. Οι δύο αποκτήθηκαν χθες την τελευταία ηµέρα των µεταγραφών, ενώ µένει ανοικτό το ενδεχόµενο απόκτησης και του τρίτου, στο επόµενο δεκαήµερο. Ο τρίτος παίκτης θα είναι ένας τερµατοφύλακας, όµως η αναζήτηση του από τη λίστα των ελεύθερων θα αρχίσει από σήµερα.

Οι δύο νεοαποκτηθέντες είναι ο 22χρονος ουρουγουανός αµυντικός µέσος Μαρσέλ Ροµάν και ο 28χρονος πορτογάλος αµυντικός µέσος Ντανιέλ Ρικάρντο Ντα Σίλβα Σοάρες, γνωστός ως Ντάνι.

Ο Μαρσέλ Ροµάν, ο οποίος ανήκει στην Τζένοα, θα αγωνιστεί στον Ηρακλή για έναν χρόνο ως δανεικός, ενώ ο Ντάνι αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Κλουζ για τα επόµενα δύο χρόνια. Ο πορτογάλος αµυντικός µέσος έχει µεγάλη εµπειρία, αφού µε την Κλουζ, έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήµατα, τρία κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ Ρουµανίας, ενώ έχει και πέντε συµµετοχές στο Τσάµπιονς Λιγκ και έξι στο Γιουρόπα Λιγκ. Η εµπειρία του µέτρησε πάρα πολύ προκειµένου να τον επιλέξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανάµεσα σε εκείνους που είχαν προταθεί στην οµάδα του Γηραιού. Το Σάββατο στο φιλικό µε αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στο «Καυταντζόγλειο», θα κάνουν την πρώτη τους εµφάνιση µπροστά στο κοινό του Ηρακλή.

Ο Μαρσέλ Ροµάν, που αποκτήθηκε ως δανεικός από την Τζένοα, πέρσι αγωνίστηκε στην Πενιαρόλ και πάλι ως δανεικός και είχε 17 συµµετοχές µε την οµάδα τους Ουρουγουάης.