Η ρουμανική Dacia με τις ευλογίες της Renault έχει καταφέρει να δημιουργήσει μικρά μοντέλα με έμφαση στην πρακτικότητα και προσιτά στην απόκτηση αλλά και τη συντήρησή τους. Για το μόνο που δεν θα διαμαρτυρηθείτε είναι για τους χώρους του, που είναι αρκούντως ικανοποιητικοί. Ο χώρος αποσκευών είναι στα 510 λίτρα, τιμή που συναντάς στα μεσαία οικογενειακά μοντέλα. Η ποιότητα των υλικών είναι μέτρια, ενώ η βασική έκδοση έχει ανύπαρκτο εξοπλισμό. Σίγουρα, το 1.400άρι μοτέρ δεν θα ενθουσιάσει με τις επιδόσεις του αλλά είναι οικονομικό, στοιχείο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον όσων αναζητούν τέτοιες χαλεπές εποχές ( λόγω των υψηλών τιμών στα καύσιμα) έναν μεταφορέα με ευχάριστα... τσιγγούνικη συμπεριφορά.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ - ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Κυβισμός (κ.εκ): 1.390 Ισχύς (ίπποι)/ σ.α.λ: 75/6.000 Ροπή (Νm) / σ.α.λ. 110/3.200., Τελική ταχύτητα: 161χλμ./ώρα, Επιτάχυνση 0-100 (δλ.) 13,6 Κατανάλωση:

6,9λτ/100χλμ, Εκπομπές ρύπων CΟ2: 165γρ/χλμ ΤΙΜΗ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Η βασική έκδοση κοστίζει8.200 ευρώ, αλλά ο εξοπλισμός της συγκεκριμένης έκδοσης είναι ελλιπέστατος. Ετσι, το σίγουρο είναι ότι οι υποψήφιοι αγοραστές θα στραφούν στην πιο πολιτισμένη από πλευράς εξοπλισμού έκδοση Αmbiance που κοστίζει9.500 ευρώκαι περιλαμβάνει τα ηλεκτρικά παράθυρα και το air condition.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από