ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ περίµενε την κλήση του στην Εθνική Οµάδα και αυτή ήλθε χθες από τον Φερνάντο Σάντος. Ο λόγος για τον τερµατοφύλακα του Ατροµήτου, Χρυσόστοµο Μιχαηλίδη που κλήθηκε από τον πορτογάλο οµοσπονδιακό τεχνικό ως τρίτος τερµατοφύλακας, µετά τους Τζόρβα και Σηφάκη, προκειµένου να καλυφθεί το κενό που έχει δηµιουργηθεί από τον τραυµατισµό του Κώστα Χαλκιά. Ο 35χρονος τερµατοφύλακας της οµάδας του Περιστερίου τόνισε αναφορικά µε την κλήση του στην Εθνική: «Ευχαριστώ τον κ. Σάντος που µε εµπιστεύτηκε και µε κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό µας συγκρότηµα. Προσωπικά ποτέ δεν έπαψα να δουλεύω, να πιστεύω στον εαυτό µου και τώρα δικαιώνοµαι. Η κλήση στην Εθνική Οµάδα αποτελεί τιµή και ό,τι πιο ευχάριστο στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή και νιώθω έτοιµος αν χρειαστεί να βοηθήσω κι εγώ τη νέα προσπάθεια της οµάδας».

Η αισιοδοξία είναι διάχυτη στις τάξεις των παικτών για το πρώτο παιχνίδι µε τη Γεωργία την Παρασκευή στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις του νεοπροσκληθέντα Αντώνη Πετρόπουλου: «Θα προσπαθήσουµε να εµφανιστούµε έτοιµοι και να ξεκινήσουµε µε νίκη. Εχουµε καλή οµάδα και θα τα καταφέρουµε».

Από την πλευρά του, ο 31χρονος Κώστας Κατσουράνης τόνισε: «Εχουµε δύο δύσκολα παιχνίδια και θα τα δούµε ένα ένα. Θα ήταν καλό να είχαµε περισσότερα παιχνίδια στα πόδια µας, όµως και χωρίς να συµβαίνει αυτό νοµίζω πως είµαστε έτοιµοι. Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις, αν και κανένα δεν είναι εύκολο αν εσύ δεν είσαι καλός. Παράλληλα, πρέπει να µαζέψεις ό,τι µπορείς από τους δύσκολους αγώνες, καθώς µόνο έτσι θα καταφέρεις να πετύχεις τον στόχο σου».

Ο πολύπειρος µέσος σχολιάζοντας αν θα έχει προλάβει η οµάδα να αφοµοιώσει τα όσα ζητάει ο Φερνάντο Σάντος, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουµε πολύ χρόνο, όµως προσπαθούµε να τα δώσουµε όλα.

Εστω και 1% να βελτιωνόµαστε θα είναι καλό, στην πράξη χρειάζεται πολύς χρόνος γιατί δεν είµαστε οµάδα, είµαστε εθνική. Ευτυχώς γνωριζόµαστε µεταξύ µας».

ΕΤΟΙΜΟΙ

Η αισιοδοξία είναι διάχυτη στις τάξεις των παικτών για το πρώτο παιχνίδι µε τη Γεωργία την Παρασκευή στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»