Μία ανάσα από τον Ολυμπιακό βρίσκονται ο Μάουρο Καμορανέζι και ο Αριέλ Ιμπαγκάσα, ενώ αντίθετα ναυαγούν οι περιπτώσεις των Νενέ και Νεκουνάμ. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Σύμφωνα με χθεσινά ιταλικά δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τη Γιουβέντους για τον Καμορανέζι.
Απομένει πλέον η θετική απάντηση του 33χρονου μεσοεπιθετικού προκειμένου να έλθει στην Αθήνα και να υπογράψει το διετές συμβόλαιό του που θα του αποφέρει 2 εκατ. ευρώ ετησίως. Με την απόκτηση του ιταλοαργεντινού άσου αναμένεται να καλυφθεί με τον καλύτερο τρόπο το κενό που έχει αφήσει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Σε ό,τι αφορά τον Αριέλ Ιμπαγκάσα, η μεγάλη διαφορά που είχε προκύψει την Τετάρτη το μεσημέρι στον οικονομικό τομέα, καλύφθηκε με αμοιβαίες υποχωρήσεις τόσο από πλευράς παίκτη όσο και του Ολυμπιακού και ο 33χρονος αργεντινός επιτελικός μέσος αναμενόταν χθές το βράδυ στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το διετές συμβόλαιό του.

Αντίθετα, η υπόθεση του Βραζιλιάνου Νενέ απομακρύνεται, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν ανέβασε την προσφορά της στα 4,5 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα η διοίκηση της Μονακό δείχνει διατεθειμένη να παραχωρήσει τον αριστερό μεσοεπιθετικό στην ομάδα του Παρισιού. Τέλος, οι απαιτήσεις που έχει προβάλει ο Νεκουνάμ, οδηγούν τον Ολυμπιακό να αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον 30χρονο Ιρανό διεθνή μέσο και να στραφεί σε άλλες λύσεις. ● Χθες το βράδυ ο Ολυμπιακός έδωσε το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι στη Γερμανία με τη Στεάουα Βουκουρεστίου, το οποίο ουσιαστικά αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου αγώνα για την προκριματική φάση του Εuropa League με την αλβανική Μπέσα την προσεχή Πέμπτη στα Τίρανα.