Ο Γιώργος Σαϊτιώτης σκόραρε με όλους τους τρόπους και ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε της Καβάλας με 2-1. Μπορεί να μη γοήτευσε με την απόδοσή του ο ΠΑΣ, αλλά ήταν ρεαλιστής, αποτελεσματικός και είχε σε καλή ημέρα τον Ελευθερόπουλο, σε αντίθεση με την Καβάλα που είχε πρόβλημα στην επίθεση. Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο 21΄ με κεφαλιά του Σαϊτιώτη. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στο 83΄ με πλασέ, ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Ιωάννου στις καθυστερήσεις.

«Ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μας και ευτυχώς που βρέθηκε σε καλή ημέρα ο Ελευθερόπουλος και δεν πληρώσαμε τα λάθη μας… Δεν κρατήσαμε καθόλου την μπάλα στη μεσαία γραμμή, γιατί δεν είχαμε καλή κυκλοφορία.

Ο Μπακαγιόκο δεν ήταν σε καλή κατάσταση, γι΄ αυτό και προτίμησα τον Σαϊτιώτη- μακάρι να συνεχίσει να μας βοηθάει με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορούμε να εφησυχάσουμε από τη μέχρι τώρα βαθμολογική μας συγκομιδή» δήλωσε μετά τον αγώνα ο Γιώργος Παράσχος.

Ο τεχνικός της Καβάλας Γιάννης Παπακώστας υπογράμμισε: «Γνωρίζοντας προσωπικά ότι τα Γιάννινα έχουν δυνατή έδρα, είχα προειδοποιήσει τους παίκτες μου ότι το ματς θα ήταν δύσκολο. Κάποτε θα μας κόστιζε το γεγονός ότι δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Ήταν αξιέπαινη η προσπάθειά μας, αλλά πρέπει να μας γίνει μάθημα ότι η ουσία στο ποδόσφαιρο είναι το γκολ».

Χωρίς σοβαρά λάθη η διαιτησία του Αμπρακιώλη (Μακεδονίας). Παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Ανδράλα, Παβίσεβιτς και Ντικρόκ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Κούσας, Κώτσιος, Μενδρινός, Σαϊτιώτης (85΄ Κανακούδης), Μπαλάφας (13΄ Ανδράλας), Μαϊστόροβιτς, Τζανής (46΄ Στάθης), Ντιμπαλά, Σκαρντουέλι.

ΚΑΒΑΛΑ: Ίτανζ, Παβίσεβιτς, Οικονόμου (81΄ Πόποβιτς), Φερέιρα, Ψωμάς (75΄ Ιωάννου), Ντικρόκ, Ντομπρασίνοβιτς, Μεντί (62΄ Ρινκόν), Ορούμα. Ονουάτσι, Σουλτανίδης.