ΣΕ 24ΩΡΗ πανεργατική απεργία προχωρεί η ΓΣΕΕ μετά και τη χθεσινοβραδινή άκαρπη συνάντηση που είχε η ηγεσία της Συνομοσπονδίας με τον Πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή. Οι συνδικαλιστές- μετά τη συνάντηση – έκαναν λόγο για πλήρη απογοήτευση αφού ο κ. Καραμανλής, επικαλούμενος και την οικονομική κρίση, μίλησε για μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση απορρίπτοντας τα αιτήματα των εργατικών συνδικάτων.

Η ΓΣΕΕ μετά το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, στις 5 Σεπτεμβρίου, σχεδιάζει να εξαγγείλει 24ωρη πανεργατική απεργία προς τα τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου.

Κατά τη χθεσινή συνάντηση οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ διατύπωσαν την έντονη αντίθεσή τους στην κυβερνητική οικονομική πολιτική. Μεταξύ άλλων παρατήρησαν ότι οι κυβερνητικές επιλογές δημοσιονομικής εξυγίανσης και πειθαρχίας μέσα από τη φορολογική επιβάρυνση της μεγάλης πλειονότητας των πολιτών και τη μείωση των δημόσιων και κοινωνικών δαπανών δημιουργούν συνθήκες φαύλου κύκλου στην ελληνική οικονομία με έντονα τα στοιχεία του δημοσιονομικού και αναπτυξιακού αδιεξόδου.