ΣΕΡΡΕΣ Ο 19χρονος Δημήτρης Γκούρτσας, που είχε περάσει στο παιχνίδι στο 25΄ λόγω αναγκαστικής αλλαγής του Μπράιτ, ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στο χθεσινό παιχνίδι Πανσερραϊκός- Λάρισα 1-0, που έδωσε το εισιτήριο της πρόκρισης στην ομάδα του για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ήταν η πρώτη φετινή νίκη στην έδρα του για τον Πανσερραϊκό, καθώς στο πρωτάθλημα δεν έχει γευθεί ακόμα την κατάκτηση των τριών βαθμών στο «σπίτι» του. Ο νεαρός παίκτης στο 79΄ εκμεταλλεύθηκε ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα των «βυσσινί» Βράνιτς, σε σουτ του Αουρέλιο και από κοντά πέτυχε το γκολ που έκρινε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α΄ ημίχρονο έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Βράνιτς. Από την πλευρά της η θεσσαλική ομάδα χωρίς να εντυπωσιάσει έφτασε κοντά στο γκολ στο 38΄, αλλά ο Γαλανόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Ιγκλέσιας και στη συνέχεια ο Ζουράφσκι από πλεονεκτική θέση αστόχησε.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Καλόπουλου (Θεσ/κης) που έδειξε κίτρινες κάρτες στους Καλί, Μπούλε, Καλλιμάνη, Γκούρτσα, Σαρμιέντο, Ζουράφκσι, Ιγκλέσιας, Μπουκουβάλα και Ίλιτς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κηπουρός, Γαλανόπουλος, Καλλιμάνης, Καλί, Μούταβντζιτς, Αμπουμπακαρί, Διγκόζης, Μπαϊκαρά (73΄ Γεωργιάδης), Τάντιτς (60΄ Αουρέλιο), Μπούλε, Μπράιτ (25΄ Γκούρτσας).

ΛΑΡΙΣΑ: Βράντιτς, Νταμπίζας, Ααράμπ (85΄ Βλασόπουλος), Κατσιαρός, Μπουκουβάλας (81΄ Κυριάκος), Σαρμιέντο, Φωτάκης, Ιγκλέσιας, Πάρα, Τσίγκας (70΄ Ιλιτς), Ζουράφσκι.