Πανσερραϊκός και Ηρακλής «μοιράστηκαν» τους βαθμούς και τις εντυπώσεις στο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Το τελικό 0-0 αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του αγώνα, που ήταν «άχρωμος», χωρίς πολλές φάσεις, ενώ οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι τακτικής σε ένα βαρύ τερέν. Ο Πανσερραϊκός μετά τη χθεσινή ισοπαλία παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού (14ος), έχοντας συγκομιδή μόλις 11 βαθμών, όσους έχει και ο ΟΦΗ. Αντιθέτως ο Ηρακλής βρίσκεται στην 10η θέση με 19 πόντους. Αν κάποιος δικαιούνταν τους βαθμούς της νίκης στο παιχνίδι των Σερρών, αυτός ήταν ο Ηρακλής. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη παρουσιάστηκε πιο συγκροτημένη στο γήπεδο, είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και την καλύτερη ευκαιρία για να φύγει με τους τρεις πόντους από τις Σέρρες. Συγκεκριμένα, στο 19΄ απευθείας χτύπημα φάουλ από τον Γκαρσία κατέληξε στο δοκάρι του Κηπουρού. Ακόμη καλή στιγμή για τον «Γηραιό» ήταν στο 5΄, όμως η κεφαλιά του Κωνσταντίνου από κοντά πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ο Πανσερραϊκός απείλησε στο 24΄, με τον Αμπουμπακαρί να μπαίνει από αριστερά και να γυρίζει επικίνδυνα την μπάλα, αλλά πρόλαβαν οι αμυντικοί του «Γηραιού» και έδιωξαν, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει χωρίς τέρματα. Ο Πανσερραϊκός εξαπέλυσε επίθεση διαρκείας στην επανάληψη, σε μια προσπάθεια να πάρει το πολύτιμο τρίποντο.

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού Ούγκο Μπρος επεσήμανε: «Είμαι ευχαριστημένος από την αγωνιστικότητα και την απόδοση των παικτών μου. Όχι όμως και από το αποτέλεσμα. Δεν κάναμε τόσο καλό παιχνίδι όσο ήθελα. Είχαμε έναν δύσκολο αντίπαλο που αγωνίστηκε με 7- 8 παίκτες στην άμυνα. Το α ποτέλεσμα το θεωρώ δίκαιο». Ο Μάκης Κατσαβάκης από την πλευρά του σημείωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ο Πανσερραϊκός επιθετικά ήταν αδύναμος. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια και χρειάζεται σκληρή δουλειά για να τα καταφέρουμε. Πάντως, μπορούμε να παίζουμε καλύτερα». Διαιτητής: Χαραλαμπίδης (Καβάλας) Κίτρινες: Ζουντί- Επστάιν ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κηπουρός, Καλλιμάνης, Καλί, Πιπίνης (46΄ Μούταβτζιτς), Γαλανόπουλος, Μιλένκοβιτς, Αουρέλιο, Αμπουμπακαρί (79΄ Διγκόζης), Μπαϊκαρά, Ζουντί, Κωνσταντινίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κοβαλέφσκι, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης, Κατσαμπής, Σαρακατσάνος, Παπαστεριανός, Φούφουλας, Γκαρσία, Επστάιν (90΄ Ιωαννίδης), Γιάντσης (77΄ Κονέ), Κωνσταντίνου.

●●● Διατέθηκαν 4.932 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 46.320 ευρώ.